Pojďte prožít s Primáčkem a jeho partou nové dobrodružství do zoo!

Pomalu, ale jistě nám již začíná jaro a s ním přichází nový díl prima čtení pro kluky i holky – oblíbený časopis Primáček. Tentokrát se společně podíváme do zoo.

Paní ředitelka nás ráda provede jak historií, tak současností zoologických zahrad. Také si zahrajeme domino se zvířátky ze zoo. Domino si jen vystřihneme a poté si můžeme užívat hodiny plné zábavy. Máte rádi barvičky? To si nebudete moci nechat ujít vybarvování zvířecích obrázků podle barevných puntíků.

V novém čísle vás čeká spousta doplňovaček, hledání rozdílů či hádanek. Nebudou chybět ani počítánky, kde Primáček se svými kamarády vyrazí na první jarní piknik. Společně se pokusíme najít cestu bludištěm nebo budeme spojovat čísla – s jejich pomocí najdeme zvířátko, které je jedním ze symbolů jara. Také se můžete těšit na zábavné zvířecí sudoku.

Vyrobte si vlastní výběh pro zvířátka v zoo

V rubrice „Anglicky hravě“ se zaměříme na jarní sezónu. Naučíme se zajímavá nová slovíčka z jarního období, která se vám zaručeně budou hodit. V Markétině dopravní výchově si ukážeme, jak být správným cyklistou. Nebude chybět ani vynikající recept, tentokrát na mexickou quesadillu, která zabere jen pár minutek. A v neposlední řadě si společně vyrobíme diorámu se zvířátky neboli vlastní zvířecí výběh nebo pavilon ze zoo.

Prima čtení pro kluky i holky, společně s dárkem, vychází 30. 3. za pouhých 79,90 Kč. Čekat na vás bude v novinových stáncích nebo pravidelně přistane ve vaší schránce jako předplatné ZDE.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.