Best of ze Šéfa v Havířově. Tento podnik potřeboval nejméně sanitární týden
Máme pro vás ty nejpodivnější scénky z odstrašující podívané, která čekala na šéfa v Havířově. Soukromý hotel vlastní město, vedou ho dva zastupitelé – jeden sedí na radnici za komunisty a druhý za ANO. A jak se jim dařilo podnikat před návštěvou Zdeňka Pohlreicha? 2,5 milionu bili ročně v mínusu.
Hotel je v budově pěkného zámečku. Ovšem hosté nikde. I během obědů je v podniku liduprázdno. Skvosty místního jídelníčku jsou jako vystřižené z jídelních lístků zkraje devadesátých let. Po přečtení nabídky šéf začíná tušit první nedostatky. Pak mu naservírují přehlídku mražených surovin – zeleninou počínaje a vepřovou panenkou konče.
Celý díl oblíbeného pořadu Ano, šéfe! si můžete pustit na Prima PLAY
Další premiérovou epizodu uvidíte zase ve čtvrtek ve 21.20 na Primě
Předkrm v podobě grilovaného chřestu se sýrem Zdeňka Pohlreicha porazí. Tři zelené chřestíčky, které se ztrácejí pod kopcem roztaveného sýra, komentuje: „Tohle je grilovaný chřest? To vypadá jako zelenej hot dog.“
A zlatý hřeb objednávky: těstovinový salátek.
Po gastro zážitku, na který by nejraději zapomněl, si šel šéf prohlédnout kuchyni. Tehdy na zámečku čaroval „půl Řek, půl Čechoslovák“, jak o sobě říká chaoticky vystupující kuchař Anes. Později se ukazuje, že chaotický není jenom on.
Na dalším VIDEU můžete vidět restauraci za plného chodu a zběsilé počítání jídel dnes už bývalého kuchaře.
A chaos pokračuje:
Ještě si připomeňte šéfův requiem:
Na schůzi dobrý výkon. V realitě ale podnikání funguje jinak, snaží se šéf vysvětlit podnikání jednateli, který je zároveň ve městě zastupitelem za komunisty.
(schneidy)