Šéf pod Sněžkou, v iglú a svědkem akčňáku s otevřeným koncem
Provozovat Boudu v Obřím dole pod Sněžkou vypadá na život jako v pohádce. Zdejší šéfová Klára Veverková si tu s partou žijí po svém – nocují v iglú, vyznávají freeride, chovají včely či prasata mangalica, suroviny do kuchyně nakupují většinou ze dvora. Jenže je tady ještě něco...
Jak uvidíte v dalším premiérovém dílu Ano, šéfe!, tahle zasněžená idyla, do které šéf poprvé přijel zhruba před necelým rokem, se záhy změnila v možná až trochu zbytečný boj o místo k životu i k podnikání.
Nové díly Ano, šéfe! vysíláme ve čtvrtek ve 21.25 na Primě! Nebo si je můžete pustit na Prima PLAY
Kromě toho, že Klára Veverková hledá řešení, jak výletníkům pozitivní formou nabídnout něco lahodného z krajových specialit kuchyně místo jejich vlastní svačiny, kterou si do boudy přišli sníst, vyplouvají na povrch i vleklé tahanice o vlastnictví hostince. Ty krátce po posledním (březnovém) natáčení vyvrcholily v uzavření celého podniku. O podrobnostech ale Klára Veverková nemůže mluvit, anebo pouze prostřednictvím svého právníka.
Zde také VIDEO upoutávka na dnešní díl.
Šéf pod Sněžkou objevil nová zjištění!
Z natáčení v Boudě si Zdeněk Pohlreich odvezl jedno nové zjištění. „Sem ty lidi jezděj kvůli tomu, jak je to tu krásně vošklivý. Pokrok už došel tak daleko, že už to všem leze na nervy.“ Přesně to se dozvěděl přímo od nadšených hostů, krátce po tom, co při prohlídce pokojů objevil celkem omšelé vybavení, vyviklaná dvířka u skříně nebo nechutné stopy po tělních tekutinách ukryté pod prostěradlem.
Těšit se můžete na lekci obalování řízku nebo se ujistíte, čím podlévat rizoto. Tak schválně, víte to? Vodou, nebo vývarem?
Níže si pusťte odpověď kuchaře Martina z Boudy v Obřím dole. Prozradíme na něj, že vařit celkem umí, jen svoji práci nedotahuje a tak trochu to fláká, za což si od šéfa také vyslouží pár peprných poznámek. Do Krkonoš prý Martin „utekl z Prahy před zhýralým stylem života“.