Sledujte, jak šéf Pohlreich připraví kuchařskou hvězdu z Berouna o iluze
Co na restauraci říká šéf? Nemusí mluvit, stačí, když se podíváte, jak se tváří. Zdroj: archiv TV Prima
Co na restauraci říká šéf? Nemusí mluvit, stačí, když se podíváte, jak se tváří. Zdroj: archiv TV Prima
V dalším díle legendárního pořadu Ano, šéfe! zavítá Zdeněk Pohlreich do Berouna do restaurace Bastila. V kuchyni tam vládne šéfkuchař, kterému sebevědomí rozhodně nechybí. Naopak – mohl by ho rozdávat.
Michal Krulich z berounské Bastily si o sobě myslí, že je kuchařská hvězda. Chlubí se, kolik soutěží už vyhrál... Proč ale do jeho podniku blízko centra na krásném místě u řeky skoro nikdo nechodí? Je opravdu tak skvělý? Na to se podívá sám šéf.
Ano, šéfe! sledujte ve čtvrtek ve 22.05 hodin.
„Občas potkávám lidi, kteří to vidí nějak jinak. Chtějí se strašně moc ukázat a předvést, což by asi nevadilo, pokud to je ku prospěchu věci a není to jen o nich. Za poslední roky se ale očekávání lidí dost změnilo a je třeba reagovat. Tady jsme měli kluka, který byl vězněm svojí vlastní vnitřní myšlenkové Bastily a dalo dost práce s ním pohnout. Snad mu to klapne...,“ vzpomíná na natáčení v berounské restauraci obávaný šéf.
Šéfa si tentokrát pozvali do berounské Bastily. Zdroj: archiv TV Prima
Místní šéfkuchař si o sobě na začátku natáčení myslí, že je kuchařská hvězda. Zdroj: archiv TV Prima
Co na restauraci říká šéf? Nemusí mluvit, stačí, když se podíváte, jak se tváří. Zdroj: archiv TV Prima
Nevaří tady špatně, ale... Zdroj: archiv TV Prima
Hříbkové kapučino (polévka) je fajn. Proč ho ale servírují ve vysoké skleničce, do které se sotva vejde lžíce? Zdroj: archiv TV Prima
Šéf naslouchá i hlasu lidu. Zdroj: archiv TV Prima
Smích? Zdroj: archiv TV Prima
Někdy je toho moc i na ostříleného šéfa. Zdroj: archiv TV Prima
Co je to staročeská kuchyně? Krvavý steak se svíčkovou omáčkou a knedlíkem asi ne:-) Zdroj: archiv TV Prima
Michal Krulich je podle šéfa "vězněm svojí vlastní vnitřní myšlenkové Bastily a dalo dost práce s ním pohnout. Snad mu to klapne….,“ vzpomíná na natáčení v berounské restauraci Zdeněk Pohlreich. Zdroj: archiv TV Prima
Místní šéfkuchař si o sobě na začátku natáčení myslí, že je kuchařská hvězda. Zdroj: archiv TV Prima
Co na restauraci říká šéf? Nemusí mluvit, stačí, když se podíváte, jak se tváří. Zdroj: archiv TV Prima
Hříbkové kapučino (polévka) je fajn. Proč ho ale servírují ve vysoké skleničce, do které se sotva vejde lžíce? Zdroj: archiv TV Prima
Je to tak. „Kat“ těch, kteří do gastronomie chtějí fušovat, ale přitom jim to moc nejde, se vrací. I po letech jeho snažení naráží na neuvěřitelné příhody. Zdroj: archiv TV Prima
Každý čtvrtek ve 21.30 se těšte na nové díly pořadu Ano, šéfe! Zdroj: archiv TV Prima
Nejméně půl roku Zdeněk Pohlreich s filmovým štábem křižoval republikou. Někde se nestačil divit, napravoval a tradičně si i zanadával. Někde ho prý až mrazilo. To když přihlížel rozpadajícím se snům a ztrátě iluzí některých podnikatelů. Zdroj: archiv TV Prima
Psa by ven nevyhnal. Režisér Martin Dušek šéfa ale klidně ano. Natáčelo se i v zimě. Zdroj: archiv TV Prima
I tentokrát šéf předá v navštívených podnicích nějakou tu drahocenou radu. Zdroj: archiv TV Prima
A také okoukne, jak se pracuje v jiných kuchyních. Zdroj: archiv TV Prima
Na své buditelské výpravě dále potká... třeba řízek jako sloní ucho. Zdroj: archiv TV Prima
Dá si "jedno". Zdroj: archiv TV Prima
Opravdu zamete se všemi starými zlozvyky? Zdroj: archiv TV Prima
Ochutná i nechutné, aby mohl hodnotit. Zdroj: archiv TV Prima
Dokonce i odborně nakrájí kyselou okurku:-) Zdroj: archiv TV Prima
Ale vážně. Šéf umí a jeho radám se vyplatí naslouchat. Zdeněk Pohlreich pracuje v oboru už 42 let! Zdroj: archiv TV Prima
Na závěr každé epizody se opět budou udělovat ocenění v podobě nálepky. Zdroj: archiv TV Prima
Je to tak. „Kat“ těch, kteří do gastronomie chtějí fušovat, ale přitom jim to moc nejde, se vrací. I po letech jeho snažení naráží na neuvěřitelné příhody. Zdroj: archiv TV Prima
Nejméně půl roku Zdeněk Pohlreich s filmovým štábem křižoval republikou. Někde se nestačil divit, napravoval a tradičně si i zanadával. Někde ho prý až mrazilo. To když přihlížel rozpadajícím se snům a ztrátě iluzí některých podnikatelů. Zdroj: archiv TV Prima
Psa by ven nevyhnal. Režisér Martin Dušek šéfa ale klidně ano. Natáčelo se i v zimě. Zdroj: archiv TV Prima
Autor článku
Zuzana Schneidewind
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů