Připravte se na vnitřnosti. V sobotu večer bude Česko vařit s Pohlreichem kuřecí.
Vařte jako šéf - Vnitřnosti
Dobře připravené vnitřnosti mohou být hotovou delikatesou. Řada lidí se přesto jejich využití v kuchyni často vyhýbá kvůli nejrůznějším mýtům, které o nich kolují. Neposlouchejte je a přestaňte se "bát" vnitřností..
Zapomeňte na předsudky a vyzkoušejte některý z receptů, které si pod dozorem šéfa vyzkoušeli tři stateční učni ve čtvrtém dílu pořadu Vařte jako šéf!Uvidíte, že takto upravená jatýrka či třeba ledviny se dlouho na talíři neohřejí. Inspirujte se na videu přímo od Zdeňka Pohlreicha. Takto Šéf připravuje drůbeží játra se šalvějovým máslem, ledvinky na smetaně a telecí játra na berlínský způsob připravovaná s jablky a cibulkou.
Buďte o krok napřed před hostem sobotní živé show Zdeňka Pohlreicha Česko vaří s Pohlreichem živě. Už teď si můžete podle receptů a seznamu suroviny nakoupit vše potřebné a pilovat třeba právě kuřecí jatýrka. Vše najdete na webu iprima.cz/ceskovarizive
Další inspiraci z kuchyně najdete na novém webu Prima FRESH
VNITŘNOSTI PŘED:
Ledvinky, játra, srdce či brzlík do kuchyně patří
A VNITŘNOSTI PO ÚPRAVĚ:
Ledvinky na smětaně
Telecí játra na berlínský způsob s kostičkami jablka a kroužky cibule