19. května 2019 10:09
Jana MrákotováHovězí tomahawk se zelným salátem, kuřecí maso v jogurtu se salátem raita... To vše na grilu! Sledujte třetí díl pořadu Rozpal to, šéfe!
Již potřetí rozpálí šéf Zdeněk Pohlreich svůj gril v nové řadě Rozpal to, šéfe! Opět si na své přijdou milovníci dobrého steaku. Zkrátka ale nebudou ani vyznavači kuřecího masa a ryb. Nenechte si to rozhodně ujít!
V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu lososa špikovaného citronem, hovězí tomahawk, kuře v jogurtu, orzo salát nebo pljeskavicu.
Podívejte se na malou ochutnávku toho, jaké skvělé recepty si pro vás Zdeněk Pohlreiich tentokrát připravil.
Během natáčení se Pohlreich přiznal, že právě grilování rozhodně není disciplínou, která by byla pro ortodoxní vyznavače francouzské kuchyně. „Steaky jsou maskulinní a na jejich přípravě i servírování to musí být vidět. Tedy servírovat na prkně, s rustikálně připravenou přílohou. Jen tak to má ty správné grády. Rozhodně doporučuju se steaky se nijak moc nepinzetit. Fláku masa to nesluší.“
I grilování podléhá určitým trendům. Jak to je a bude v nadcházející sezoně, jsme se za vás Zdeňka Pohlreicha zeptali přímo na natáčení.
Jak se bude letos grilovat, Šéfe?
Rozpal to, šéfe! nezapomeňte sledovat také online.
Další pokračování premiérového dílu Rozpal to, šéfe! uvidíte již toto v pondělí 20. 5. ve 22.45.