zpět

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.
zpět

Výpočet ascendentu

Pro výpočet svého ascendentu zadejte datum a čas narození.
zpět

Horoskop pro Vás každý týden

Stačí vybrat znamení a zadat Váš email. Jednou týdně vám zašleme horoskop pro vaše znamení.
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat

Recept na vepřová žebra se salátem Coleslaw podle pořadu Rozpal to, šéfe!

Vepřová žebra se salátem Coleslaw.
Autor: FTV Prima Vepřová žebra se salátem Coleslaw.
Zdeněk Pohlreich , Vydáno: 11.05.2021
Vyzkoušejte vepřová žebra, jak je na grilu připravuje Zdeněk Pohlreich. Pěkně provoněná pikantní marinádou se podle jeho receptu zhruba hodinu zároveň udí a grilují. Jako přílohu můžete podávat salát Coleslaw, připravený z červeného zelí.

reklama

To by nebyl Zdeněk Pohlreich, aby do tradičního receptu nepřidal něco nového. Měli jste už Coleslaw z červeného zelí? A jak moc se mají žebírka po grilování rozpadat? Zkuste si připravit na grilu tyto dvě dobroty z pořadu Rozpal to, šéfe! 

Suroviny:

  • vepřová žebra
  • sůl
  • pepř
  • sladká chilli omáčka
  • limety
  • sójová omáčka
  • česnek
  • zázvor

 

  • červené zelí
  • mrkev
  • sůl
  • ocet
  • cukr
  • majonéza 

Videorecept na vepřová žebra se salátem Coleslaw:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe! VII (2): Vepřová žebra se salátem Coleslaw

Postup:

Vezměte vepřová žebra a stáhněte z nich spodní blánu, aby maso lépe vstřebalo marinádu. Na tu budete potřebovat menší množství sladké chilli omáčky. Nastrouhejte do ní kůru z třech limetek, přilijte vymačkanou šťávu a sójovou omáčku. Dochuťte ještě třemi stroužky nadrobno nakrájeného česneku a zhruba centimetrem až dvěma čerstvého zázvoru. Marinádu dostatečně osolte, opepřete a rozmixujte ji tyčovým mixérem.

Žebra důkladně potřete marinádou a dejte na gril. Na 160 °C je nechte zhruba hodinu zároveň udit a grilovat. Mezitím si připravte salát Coleslaw. Červené zelí nakrájejte na nudličky, mrkev nastrouhejte nahrubo. Salát osolte, dochuťte octem, cukrem a přidejte pár lžiček majonézy. Zamíchejte a podávejte s nakrájenými žebry.

Premiérové díly pořadu Rozpal to, šéfe! sledujte v úterý ve 22:55 na Primě.

reklama

Související témata: Rozpal to, šéfe! , vepřová žebra na grilu , Zdeněk Pohlreich griluje , recepty na gril

reklama

Přečtěte si také

reklama