Šéf na grilu zhmotní své vzpomínky na Austrálii. Rozpálí to pod emu, treskou i jehněčím
Zdeněk Pohlreich tentokrát rozpálí gril a vaše chutě rozvášní recepty inspirované Austrálií. Šéf si také vyzkouší sportovní zábavu, která vznikla původně v Austrálii, paitball. Honáci si barevnými střelami označovali své ovce.
V Rozpal to, šéfe! III (2) se naučíte připravit kyblík krevet s několika druhy omáček, emu steak, hovězí wagyu s chřestem, tresku s janovským pestem i jehněčí hřbet s krustou z makadamových ořechů. Kdo by odolal?
Pořad Rozpal to, šéfe! si nenechte ujít v neděli v 18.00 na Primě!
Už nyní se ale můžete inspirovat řadou dalších receptů ze šéfova grilu, které pro vás máme ONLINE na PLAY tady.
Šéf v Austrálii nějaký čas tam žil a pracoval. Teď vám ukáže, jaké dobroty si tam dopřávají z grilu.
Na začátku to bude kotel krevet s omáčkami.
Treska s janovským pestem.
Emu steak s chřestem.
Jehněčí s křupavou krustičkou z makadamových ořechů.
Šéf si také vyzkouší sportovní zábavu - vyrazí na paintball.
Na statku u Zdeničky chutná každému:-)
Rozpal to, šéfe! III (2) - Australská inspirace - Obrázek 8