Šéf ukáže, jak chutně grilovat zvěřinu

Rozpal to, šéfe! IV (3) - upoutávka

Hlavní téma 3. dílu letošní školy grilování Zdeňka Pohlreicha? Zvěřina! „Tu já moc rád a ukážu vám svoje nejoblíbenější varianty,“ slibuje tentokrát náš šéf. Připravil si srnčí kýtu, daňčí, panenku z divočáka a prsa divoké kachny.

Sledujte 3. díl premiérové řady oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! v neděli v 18.00 na Primě a osvěžte své grilovací dovednosti.

Podívejte se zatím, jak jednoduché je kořenění zvěřiny před grilováním. Tady pro vás máme hned dva návody:

Jak okořenit panenku z divočáka:

A tady je návod na to, jak připravit na gril prsa divoké kachny. Opet nečekejte žádnou vědu!¨

Fotky z natáčení druhé lekce letošního grilování:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.