Šéfem za pár minut: Ochutnejte domácí krutony v jídlech od Zdeňka Pohlreicha a už nikdy nevyhodíte staré pečivo!
Zdeněk Pohlreich s Ivetou Fabešovou v pořadu Šéfem za pár minut Zdroj: FTV Prima/ Šéfem za pár minut
Příprava voňavých domácích krutonů ze starého pečiva a polévky a salátu, kde je následně můžete využít, vám zabere pár minut. A výsledek? Chuťově geniální! Staňte se Šéfem za pár minut s další porcí receptů od Zdeňka Pohlreicha a Ivety Fabešové na rodinné vaření ze surovin, které má doma každý. Dívejte se ve 22:55 nebo v repríze v neděli od 10:30 na Primě. Nejjednodušší dobroty z dílu můžete vyzkoušet hned podle exkluzivní ukázky receptů.
„Jídlo se nemá vyhazovat. Nikdy. Vždycky má člověk vyvinout maximální úsilí, aby ho nějakým způsobem zpracoval,“ říká Zdeněk Pohlreich a v dalším premiérovém dílu pořadu Šéfem za pár minut obratem promění starší rohlíky v křupavou lahůdku v podobě domácích krutonů. Připraví k nim klasiku v podobě klasické české hrachové polívky a italský salát panzanella.
Podívejte se na recepty na domácí krutony, salát panzanella a českou hrachovku:
Domácí krutony jsou však v tomto dílu ale jen třešničkou na dortu. Šéf Pohlreich toho ukáže mnohem více. Z hlavních chodů představí například recepty na pečené uzené koleno s červeným zelím, na burger s uzeným vepřovým kolenem, které mu zbylo z předešlého jídla, doplněný salátem coleslaw. Cukrářka Iveta Fabešová se postará o sladkou tečku v podobě malinových tartaletek z mandlového lineckého těsta.
Šéfem za pár minut premiérově se středu ve 22:55 nebo v repríze v neděli v 10:30 na Primě.