Vařte jako šéf a můžete nakupovat plavky
Dalších pět super receptů od šéfa Pohlreicha je tady. Jak Zdeněk říká na konci celé osmé řady, pokud jste se provařili až sem, můžete si klidně koupit o číslo menší plavky.
Premiérový 8. díl oblíbeného pořadu Teď vaří šéf! sledujte v neděli v 18.00 na Primě!
Co se na závěr naučíte?
K snídani si po tomto dílu jistě oblíbíte vrstvený višňový drink s jogurtem a chia semínky, na svačinu si připravíme grilované krevety s chilli.
Co bude dnes k obědu? Pořádný kus hovězího v podobě plátku se zeleninou a s wasabi. Uvidíte, že neodoláte. Další chod je opět originální. Zdeněk bleskově připraví svěže zelenkavou pastu z řeckých fava fazolí nabytých proteiny s pita chlebem plněným rajčaty. Úžasná varianta na klasický cizrnový humus.
A co k večeři? Španělská šunka se salátem ze špaldy a fenyklu.
Vařte jako šéf a budete mít také tak spokojený výraz ve tváři. Zdroj: Hermina Press
Višňový dring s chia semínky. Zdroj: Hermina Press
Svačinka? Grilované krevety s chilly. Zdroj: Hermina Press
Hovězí plátek s wasabi. Zdroj: Hermina Press
Pasta z fava fazolí s pita chlebem. Zdroj: Hermina Press
Pasta z fava fazolí. Zdroj: Hermina Press
Pita chleba s čerstvými rajčaty. To je nápad. Zdroj: Hermina Press
Španělská šunka se salátem ze špaldy a fenyklu. Zdroj: Hermina Press
Teď vaří šéf! VI (8) - Obrázek 9 Zdroj: Hermina Press
Ještě více inspirace do jarní kuchyně určitě načerpáte i znejnovějšího čísla časopisu Prima FRRESH. Právě je na stáncích!