Šéfovo menu nejen na Velikonoce se můžete naučit online
Teď vaří šéf! VI (6)
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich připravil na Velikonoce denní menu, v němž nechyběla vejce, chutně upravená zelenina, ale ani sladký jablečný koláč. Uvařte si ho celé jako on! Celý díl si pusťte hned v úvodu.
Odhalte tajemství dokonalých chutí v tradičních i exotických receptech skutečného mistra Zdeňka Pohlreicha! Využijte šance vařit jako on a sledujte nové díly oblíbeného pořadu Teď vaří šéf! Všechny videorecepty z něho jsou kdykoliv po ruce online TADY
Sledujte šéfa opět v neděli v 18.00 na Primě v kuchařské show Teď vaří šéf!
Zapečené vejce s parmezánem a ančovičkami:
Krůtí prsa se svěžím salátem Waldorf:
Jablečný koláč:
Filet z uzeného pstruha se salátem:
Brokolicové krokety s rajčatovým salátem:
Níže je také rozepsaný recept na krůtí řízky se salátem Waldorf. Dozvíte se také, kde tento lahodný salát vznikl.
Velikonoční menu podle šéfa. Zdroj: Hermina Press
Zapečená vejce s ančovičkou a parmezánem. Zdroj: Hermina Press
Salát s uzeným pstruhem. Zdroj: Hermina Press
Krůtí prsa se salátem Waldorf a rukolou. Zdroj: Hermina Press
Jablečný koláč z bábovkové formy. Zdroj: Hermina Press
Brokolicocové krokety s rajčatovým salátem. Zdroj: Hermina Press
Brokolicové krokety si oblíbí i vaše děti. Zdroj: Hermina Press
Šéf se pustil do bábovky! Zdroj: Hermina Press
Teď vaří šéf! Lehce a chutně. Zdroj: Hermina Press
S těmito pokrmy budou Velikonoce opravdu veselé! Zdroj: Hermina Press
Tentokrát nejspíš číhá na uzeného pstruha. Nebo na krůtí? Zdroj: Hermina Press
(schneidy)