Poselství andělů na týden od 30. října: Je vhodný čas na změnu práce i žádost o zvýšení platu

Poslední dny jste možná měli pocit, že se vám nic nedaří, ale s tím je teď konec. Úspěch vás čeká jak v soukromém životě, tak i v pracovní oblasti. Bez výčitek můžete změnit práci nebo si požádat o zvýšení platu, vedení na to přistoupí. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento týden?

Karta pro tento týden: Trojka země

Karta Trojka země symbolizuje kreativitu, učení se dalším dovednostem i posun v kariéře. Pokud toužíte udělat ve svém životě změny, není zrovna čas, kdy k vám přijdou zadarmo, bude potřeba si své místo na slunci vybojovat, ale nemusíte se bát, pokud přiložíte ruku k dílu, půjde vám to úplně samo. Prostě platí, že štěstí a úspěch nepadají do klína bez práce.

Skvěle se vám v tomto týdnu bude dařit v pracovní oblasti. Můžete požádat o zvýšení platu a bude vám vyhověno, možné je také povýšení. A pokud hledáte práci novou, i tady na vás čeká úspěch. Nebojte se hned na začátku říct své představy a nastavte si s novým zaměstnavatelem, jak vše bude fungovat, později už byste si své hranice vymezovali jen velmi těžko. Nezapomínejte na to, že v každé práci je potřeba být týmovým hráčem.

Přečtěte si také: 5 nejvíce okouzlujících žen podle horoskopu. Beranky a Lvice vám učarují

Ve vztazích zavládne klid, napětí posledních dnů odchází a vy se můžete po dlouhé době svobodně nadechnout. Váš partner stojí věrně po vašem boku a vy se na něj můžete spolehnout v každé situaci. Važte si toho, není to totiž samozřejmost. Nezapomínejte mu dát najevo, jak moc pro vás znamená. Přichystejte překvapení v podobě romantické večeře nebo kupte lístky do kina či na jeho oblíbenou kapelu. Nadšení ze společně stráveného času budete nakonec oba dva.

Zaměřte se také na své zdraví. Poslední dobou velmi tvrdě pracujete a zapomínáte na odpočinek. Neznamená to, že po příchodu z práce lehnete na gauč a už se z něj do večera nezvednete. Prospěje vám odpočinek aktivní, dodělejte poslední podzimní práce na zahradě nebo vyrazte na procházku do přírody, která vás dobije pozitivní energií. Prostě dělejte věci, které vás baví a naplňují.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky povýšení výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.