Poselství andělů pro čtvrtek 11. května: Nebuďte dominantní, hledejte kompromisy

AURA - Týdenní horoskop od 8.5 - 14.5

Dnes vás možná čekají nepříjemné konflikty, které ale můžete vyvolávat vy sami přílišnou dominantností a neschopností přijmout názory druhých. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Pětka ohně

Pětka ohně symbolizuje období významného stresu, tlaku a napětí. Může naznačit, že jste se dostali do situace, která je pro vás velmi náročná, nebo že se nacházíte v silném emocionálním vypětí.

Dnes budete mít neustálou potřebu s ostatními soutěžit a je jedno, jestli to bude s kolegy v práci, nebo doma s partnerem a rodinou. Ale mějte na paměti, že souboje nikdy k ničemu dobrému nevedou, takže pokud chcete problém vyřešit, je potřeba přijmout také stanovisko ostatních, podívejte se na situaci jejich očima a snažte se pochopit jejich motivy, proč jednají tak, jak jednají.

Čtěte také: 4 znamení zvěrokruhu, kterým je těžké porozumět. Pochopit je dokáže jen málokdo

Pokud se vám komunikace příliš nedaří, pak jste možná vůči ostatním lidem příliš dominantní, nebo se snažíte dosáhnout svých cílů za každou cenu, aniž byste brali v potaz potřeby a pocity druhých lidí. Tato karta vás nabádá, že i přes všechny těžkosti je úspěch možný, jen bude jeho dosažení vyžadovat větší úsilí.

Pětka ohně vám připomíná, že je potřeba začít pracovat na tom, abyste se naučili lépe zvládat stres a konflikty ve svém životě. Najděte si každý den chvilku pro sebe a věnujte ji relaxaci, meditaci, zhluboka dýchejte. Pokud máte pocit napětí, vyrazte do přírody a načerpejte sílu tam. Příroda má kouzelnou moc a právě teď je v tom nejkrásnějším období, kdy všechno kvete, bzučí a voní. Přečtěte si také nějakou vzdělávací knihu, pracujte na lásce k sobě i k druhým a naučte se hledat kompromisy.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů