Poselství andělů pro pondělí 24. dubna: Dnes se zaměřte na péči o své zdraví

AURA - Týdenní horoskop od 24.4 - 30.4.

Cítíte se poslední dny unavení a bez energie? Možná je nejvyšší čas, abyste se zaměřili na péči o své tělo, osvojili si základy zdravého životního stylu a více se hýbali. Co dalšího byste měli dělat podle andělských karet?

Karta pro dnešní den: Trojka Země

Trojka Země symbolizuje fyzický svět, tělesnost, materializaci a manifestaci. Tato karta vás povzbuzuje, abyste se více soustředili na hmotný svět kolem sebe a využili svou kreativitu, schopnosti a zdroje k materiálnímu rozvoji. Přináší finanční stabilitu, zlepšení fyzického zdraví, naplnění materiálních cílů nebo realizaci vašich snů a plánů do fyzické reality.

Čtěte také: 5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi?

Trojka Země může také symbolizovat potřebu pečovat o tělo a užívat si zemských požitků. Zaměřte se dnes na péči o vaše zdraví, dbejte na správný životní styl, stravování, do denní rutiny přidejte cvičení nebo jiné aktivity, které posilují vaše fyzické tělo. Vydávejte se mnohem častěji do přírody, má totiž neuvěřitelně léčivou moc. Stačí každý den vyjít na malou procházku, abyste se cítili mnohem lépe.

Je ideální čas budovat pevné základy vašeho světa, pokud hledáte nové bydlení, budete úspěšní, dařit se vám bude také při opravách a rekonstrukci bydlení stávajícího. V práci se nebojte přednést své nápady a návrhy na vylepšení, budou velmi dobře přijaty. Celkově vás čeká uznání za dobře vykonanou práci.

Mohlo by vás zajímat: 12 podob lásky podle horoskopu: Které znamení miluje nejvíc a komu láska nic neříká?

Pamatujete si ještě své sny z dětství? Zkuste si na ně dnes vzpomenout a zjistěte, kolik se vám jich splnilo, a které sny ještě na realizaci čekají. Vytvořte si novou nástěnku vizí a buďte kreativní. Možná zjistíte, že směr, kterým jste se vydali, vás úplně nenaplňuje, pak neváhejte a pusťte se do realizace plánů a snů. Máte velkou šanci na úspěch. Tato karta vám také ukazuje, že je důležité být týmovým hráčem. Čeká-li vás velký projekt, spojte své síly s ostatními kolegy a spolupracovníky, jen tak můžete dosáhnout kýženého úspěchu.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska karty bydlení výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů