4 znamení zvěrokruhu, která by na jaře měla provětrat šatník. Zjistěte, co si pořídit

První sluneční paprsky přímo vybízejí k obnově šatníku. A právě těmto 4 znamením zvěrokruhu to velice prospěje. Co by si na sebe měli pořídit Berani, Panny, Raci nebo Střelci?

S příchodem jara teplejší kousky oblečení už pomalu ale jistě uklízíme na dno skříně. Tohle roční období je ideální čas na kabátky, šaty a sukně. Zjistěte, jaké kousky si pořídit, pokud patříte mezi následující čtyři znamení zvěrokruhu.

Čtěte také: 5 nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu. Komu můžete nejvíce věřit?

Beran

Berani si libují ve výstřednosti. Nebojí se být středem pozornosti, a tak často sahají po extravagantních kouscích. Jejich problém je v tom, že často splácají různé styly dohromady a vznikne z toho absolutně neladící kousek. Doporučujeme při nakupování dbát na to, abyste si pořizovali jednoduché a kombinovatelné kousky, které můžete ladit s vícero věcmi. Berani jsou ulítlí na boty, těch v jejich botníku najdete často až příliš mnoho. Problém je ten, že z nich nosí jen hrstku. Nebojte se udělat pořádnou čistku šatníku a zbavte se věcí, které už nenosíte. Nezapomínejte také na spodní prádlo, to sice není vidět, ale zašlá ramínka od podprsenky rozhodně nevypadají příliš sexy.

Rak

Raci milují pohodlí. Při výběru oblečení se dívají především na praktičnost. Nejčastěji je proto potkáte v teplácích nebo legínách. Nepotřebují poutat pozornost a berou si na sebe to, v čem se cítí dobře. Elegantní róby ani sexy minišaty u nich ve skříni spíše nenajdete. Jaro je pro Raky ideální dobou, kdy vyrazit na nákupy v doprovodu někoho blízkého. Ať už si s sebou vezmete kamarádku, nebo přítele, určitě vám dotyčná osoba skvěle poradí. Nebojte se trošku odvázat a pořídit si něco netradičního. K romantické duši Raka se skvěle hodí jemné šaty nebo košile.

Mohlo by vás zajímat: 5 znamení zvěrokruhu, na která se nedá zapomenout. Proč je nedostanete z hlavy?

Panna

Praktická Panna si pořizuje nové kousky spíše sporadicky. Dlouhé chození po krámech si příliš neužívá a často je pro ni lepší nakupování na internetu. V jejím případě ji nejčastěji potkáte v ležérním stylu, který je elegantní, ale praktický zároveň. Spousty jejích kousků je sice dobře kombinovatelných, ale Panna ráda točí jedno a to samé dokola, takže se její styl často okouká. Tohle znamení by se nemělo bát barev. Odvažte se a pořiďte si něco veselého a hravého, čím rozbijete váš jednobarevný outfit a pozvednete ho na úplně jinou úroveň.

Střelec

Střelec je prostě střelec, a to i v oblečení. Často na sebe bere něco bez většího přemýšlení a pak se stává, že míchá odlišné styly dohromady. Nejčastěji se obléká do sportovního stylu, takže u něj vedou tak maximálně klasické džíny a tričko. Občas by mu ale neuškodilo pořídit si něco víc in. Vyrazte na nákupy a porozhlédněte se po něčem více nadčasovém a elegantním. Střelci přímo milují barvy, ale neměli by to s nimi přehánět. Jeden či dva výraznější prvky stačí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.