Velká věštba na květen pro Berany: Máte velkou šanci oživit vztah s partnerem

BERAN - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Berany v pátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže podpořit vztah s partnerem? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Eso pohárů. To je nádherná karta, jedna z nejšťastnějších. Slibuje vám lásku a oživení vztahů, představuje nové začátky, příležitosti a bývá příslibem naplnění snů a tajných přání.

Co říkají mariášové karty?

První květnová dekáda bude možná trochu spojená s žárlivostí a hádkami. Buďte tedy opatrní. 5. května bude úplněk ve Štíru doprovázený zatměním Měsíce, což jsou momenty poměrně těžké pro lidskou psychiku a i vy můžete mít nálady jako na houpačce. Dávejte si tedy pozor, abyste neřekli něco dřív, než si to pořádně promyslíte a nezpůsobili si zbytečné nepříjemnosti.

Ve druhé dekádě budete mít dobré šance na rozvíjení citů a lásky. Nezadaní mají možnost potkat partnera, který s nimi vydrží delší dobu. Jen si do toho nesmí nechat mluvit od přátel, kteří budou mít pocit, že vědí všechno nejlépe. Máte také možnost uskutečnit nějakou dalekou cestu nebo alespoň naplánovat letní dovolenou. Možná dostanete skvělý tip, aby to pro vás bylo smysluplné, výhodné a možná jste se i něco nového dozvěděli.

Během třetí dekády si dávejte pozor hlavně na cestách. Nejezděte rychle nebo bez jízdenek, ať neplatíte zbytečně pokutu. Koho čekají zkoušky, měl by je zvládnout celkem dobře. I věci, ze kterých budete mít hrůzu, že špatně dopadnou, by nakonec měly vycházet tak, jak mají.

Rituál na květen pro Berany

Můžete si navléknout náhrdelník z karneolu, opálu nebo granátu. Je jedno, kolik kamínků navléknete, důležité ale je, abyste při tom mysleli na toho, koho máte rádi. Tento rituál podpoří vaše vztahy, aby neuvadaly. Jste-li nezadaní, myslete při navlékání na to, jaký by měl váš budoucí partner být a co od něj očekáváte. Až budete mít hotovo, každý z korálků potřete olejem z ylang ylang nebo jasmínu a noste je u sebe nebo si tento náhrdelník položte někam do ložnice.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.