Poselství andělů pro sobotu 13. května: Na cestě je dobrá zpráva i nová práce

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Dnes vás čeká den plný energie, nových projektů i začátků. Na cestě je dobrá zpráva a dařit se vám bude vše, na co sáhnete. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Páže ohně

Páže ohně symbolizuje energii, nadšení, odvahu a nové začátky. Může naznačovat, že se nacházíte v období, kdy máte plno energie a nadšení. S chutí se proto pusťte do nových projektů, půjdou vám od ruky tak snadno, že tomu nebudete chtít věřit.

Tato karta také může symbolizovat odvahu a odhodlání, které potřebujete k tomu, abyste se postavili novým výzvám a překonali své strachy. Pokud váháte, pak vám Páže ohně naznačuje, že byste se měli odhodlat a jít za svými sny a cíli. Další podobná příležitost by totiž nemusela nastat. Štěstí bude přát i těm, kteří dlouho nemohli najít práci, dnes byste mohli dostat nabídku, která se neodmítá.

Čtěte také: Neřesti podle horoskopu. Víte, jak v horoskopu poznáte sklony k žárlivosti?

Pokud se vám dlouho nedařilo najít lásku, pak dnešní den je k tomu jako stvořený. Vydejte se do společnosti, neodmítejte pozvání na společenské události nebo party a poznávejte nové lidi. Dařit se vám bude i ve vztazích stávajících. Připravte pro partnera romantickou večeři při svíčkách nebo zajděte na večerní procházku rozkvetlým městem. Ti, kteří měli ve vztahu problémy, mají příležitost si vše vyříkat a začít znovu a lépe. Prostě dnešní den vztahům přeje, tak jim běžte naproti.

Do života vám může vstoupit mladá, dynamická osoba plná ideálů a nadšení. Zpočátku na ni budete koukat skrz prsty, ale přesvědčí vás svým optimismem, sebejistotou a odvahou zkoušet nové věci, nebojte se jít do spolupráce s ní, přinese vám to jen samé dobré věci. Tato karta může také značit, že na cestě k vám je dobrá zpráva. Pokud vás čeká vyřizování na úřadech, náročná pracovní schůzka nebo zkouška, vše zvládnete na výbornou. Jestliže budete naslouchat své intuici, pak z každého sporu dnes vyjdete jako vítěz.

Sdílejte článek
Štítky energie karty vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne