Poselství andělů pro sobotu 24. června: Vystupte ze stínu a zbavte se starých vzorců

Většina z nás žije v zažitých vzorcích a ani si neuvědomí, jak moc nám nevyhovují. Podívejte se s odstupem na váš život a změňte vše, co vám nedělá radost, dnes je k tomu příhodný den. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Jednota

Karta Jednota symbolizuje harmonii, sjednocení a duchovní spojení. Možná vás přepadne neodbytná touha přeorganizovat celý svůj život a začít žít úplně jinak. Než se vrhnete do neuvážených rozhodnutí, dobře si vše promyslete, potřebujete v životě najít jen harmonii a rovnováhu.

V práci dnes vsaďte na týmovou hru. Ať už máte před sebou jakkoliv těžký úkol, rozhodně vám půjde jeho plnění mnohem lépe v týmu, než když se do něj pustíte sami. Jestliže dovolíte, aby do vašeho projektu vnesli názor a své nápady i ostatní, budete velmi mile překvapeni, jak moc velký to dává smysl. Tato karta vám totiž připomíná, že jsme všichni součástí většího celku.

Čtěte také: 4 největší workoholici podle horoskopu. Tahle znamení moc odpočívat neumí

Den přeje vzdělávání. Jestliže je nějaká oblast, kterou jste třeba kdysi chtěli studovat, ale z různých důvodů se vám to nepovedlo, zkuste se přihlásit do kurzu nebo na zajímavý seminář. Nikdy není pozdě začít objevovat nové. Navíc tam potkáte skvělé lidi, se kterými budete mít stejný náhled na život, a mohou se z nich stát vaši přátelé na zbytek života.

Zaměřte se také na svůj vlastní život. Nežijete náhodou svázaní pravidly, která určil a nastavil někdo jiný, a která vám vůbec nevyhovují? Pokud ano, je čas na změnu. Přezkoumejte vzorce chování, kterými se řídíte, a jestliže vám nevyhovují, změňte je. Pamatujte, že žijete jen jednou a je naprosto zbytečné se schovávat ve stínu jiných.

Jaký je červen podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.