Poselství andělů pro úterý 16. května: Přichází závan nostalgie a vzpomínky na minulost

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Dnes vám všechno bude připomínat staré časy, doby, které jsou dávno pryč. Nebojte se s láskou ponořit do vzpomínek, vyřešit vše potřebné a pak minulost nechat za zády. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Šestka vody

Šestka vody symbolizuje nostalgii, vzpomínky a emocionální propojení s minulostí. Může naznačovat, že se v současnosti nacházíte v období, kdy se často vracíte ke vzpomínkám na minulost, možná na lidi, místa nebo události, které ve vás zanechaly hluboký dojem a přinášejí vám radost.

Andělé vám prostřednictvím této karty posílají podporu a povzbuzení, abyste si dovolili prožít své emoce a pocity, které vám toto vzpomínání přináší. Možná že právě dnes narazíte na někoho, koho jste dlouhá léta neviděli. Do života vám vstoupí noví lidé, ke kterým vás to bude táhnout nevídanou silou. Přepadne vás pocit, že se znáte celou věčnost, což může být způsobeno karmickým spojením.

Čtěte také: Zahánění stresu podle horoskopu: Berany uklidní pohyb, Panny kreativní činnost

Některé vzpomínky mohou přicházet proto, že tyto záležitosti v sobě stále nemáte dořešené a je potřeba, abyste je uzavřeli, odpoutali se od minulosti a pokračovali vpřed. Zkuste se podívat na své minulé zkušenosti jako na učení, které vám pomohlo stát se tím, kým jste dnes.

Možná dnes budete řešit nějakou zapeklitou situaci s dětmi, než se však pustíte do výčitek, vzpomeňte si na sebe a své dětství. Nedělali jste náhodou něco podobného? Promluvte s nimi, ale nebuďte příliš přísní, i děti potřebují získat své vlastní zkušenosti, bohužel ty naše jsou nepřenosné. Karty přejí také penězům, je možné, že dnes získáte nečekaný obnos peněz, ve hře je také dědictví nebo nějaký dar.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne