Použité kalhotky či ponožky. Andrea Bezděková odtajnila bizarní přání fanoušků

Andrea Bezděková promluvila o svých sociálních sítích

Andrea Bezděková se se svým instagramovým účtem, sledovaným 119 tisíci lidmi, řadí mezi influencery. O svůj pracovní nástroj už ale dvakrát přišla. Nyní prozradila, jaké zažívá pocity bezmoci a co za bizarnosti jí lidé posílají.

Téměř každý denně v mobilu otevřeme Instagram a sleduje, jak ostatní žijí, s kým chodí, co jedí či jak jsou oblečení a kolik dali lajků naší pracně pořízené fotografii. A představte si, že najednou o tento svět přijdete. To se stalo modelce a influencerce Andree Bezděkové.

„Přišla jsem o něj dokonce dvakrát a přirovnala bych to k tomu, když vás z minuty na minutu někdo vyhodí z práce. Jelikož mě Instagram zčásti živí, přišla jsem nejenom o přísun financí, ale i o vzpomínky. Beru to jako takový svůj deník, který si vedu a zaznamenávám si tam vše, co se mi v životě děje. Najednou mě někdo vyhodil z práce a vzal mi alba, která jsem za ty roky posbírala,“ vzpomíná na tíživou situaci modelka, kterou jste mohli vidět v pořadu Inkognito nejen jako panelistku, ale i jako účastnici striptérského čísla.

Fanoušci touží po jejích použitých kalhotkách

Sociální sítě v dnešní době tvoří velkou část výdělku nejen u Andrey, ale i u dalších celebrit. Není se co divit. Je to pohodlné a má to dosah do celého světa za celkem malé peníze v porovnání s reklamní kampaní. „Spolupracím jsem se dost bránila a teď jsem vlastně hrozně vděčná, že i díky tomu mám možnost zažívat spoustu netradičních věcí a zážitků, koukat se na krásná místa,“ přiznává modelka, která se snaží na svém profilu zachovat přirozenost.

„Jsem velký odpůrce aplikací, které nám mění rysy v obličeji. Osobně vím, že kdybych to použila, přestávám se mít ráda, protože takovou dokonalost v zrcadle ráno nikdy neuvidíte,“ říká. Sociální sítě ale mají i své negativní stránky. Tou je možnost lidí svou oblíbenou celebritu kontaktovat. Pak už jen záleží na příjemci, jestli si vzkaz přečte, odpoví na ně či vyhoví někdy i dost zvláštním přáním. „Podle mě jsou nejhorší ovci použitého spodního prádla, bot nebo ponožek,“ odtajnila Andrea obsah některých fanouškovských zpráv. Sama ale přesvědčivě popírá, že by jim někdy něco takového posílala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.