5 fantastických sladkostí, které si můžete upéct během svátku

Zítra je svátek, tak proč si ho nezpříjemnit nějkým tím domácím pečením? Zatímco vy můžete na Prima love sledovat Fantastické dorty, udělejte si i čas na sebe a pečte!

Ve Fantastických dortech uvidíte na Prima love dnes ve 20.15 tři soutěžící, kteří se pokusí upéct svatební dort ve stylu starého Hollywodu. To znamená hodně elegance a smyslnosti v jednom. Jak si s tím poradí? Budou to pěkné nervy!

Vy nervy mít rozhodně nemusíte, vybrali jsme pro vás pět snadných receptů a návodů, jak si doma s rodinou pochutnat na podzimním sladkém a rozvonět celý být. Pečení vám nezabere ani tolik času, podívejte se sami a vyberte si z inspirace, které vám tu nabízíme:

Skořicoví šneci

Skořice patří k podzimu a zimě. Bez ní by to nebylo ono. Recept je rychlý a jednoduchý, tak proč ho nezkusit? Tento recept pochází ze Švédska.

RECEPT najdete tady

Limetková bábovka z lískových oříšků

Bábovkám rozhodně neodzvonilo. Jen je někdy záhodnější naservírovat hostům něco, co ještě nikdy neochutnali. A pokud máte rádi limetky, tím lépe.

RECEPT najdete tady

Mačkané knedlíky

Pokud zavařujete, je na čase vaše dílo konečně ochutnat v nějakém pokrmu. Co takhle si udělat mačkané knedlíky? Na ně potřebujete tak málo surovin, že tomu nebudete chtít ani věřit!

RECEPT najdete tady

Nepečený nugátový koláč

Co může být lepšího než nugát? Koláč z nugátů – a ještě k tomu ho nemusíte ani péct. Podívejte se na recept, překvapí vás, jak je to jednoduché. Zároveň má nezvyklou, ale vynikající chuť.

RECEPT najdete tady

Bramborové taštičky s tvarohem

Mnohým připomínají dětství a vzpomínají na toto jídlo jako na své nejoblíbenější. V síle vzpomínek je však nenapadne si je znovu udělat, přitom je to tak jednoduché!

RECEPT najdete tady

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.