5 láskyplných momentů v Myšlenkách zločince

Myšlenky zločince můžete sledovat každé pondělí ve 20.15 na Prima Love. I když v jejich podání uvidíte, že nešťastná třináctka může být opravdu nešťastná třináctka, podívejte se na momenty, které nás zahřály u srdce.

Co uvidíte v pondělních Myšlenkách zločince ve 20.15 na Prima Love?

V Los Angeles jsou během tří dnů při dvou různých incidentech zavražděni tři lidé. Všichni byli třináckrát střeleni zbraní ráže .45. Mrtví jsou identifikováni jako prostitutka, její zákazník a muž, který si také často prostitutky kupoval. To přivede agenty k teorii, že ve městě řádí samozvaný strážce, který si vytyčil za úkol, očistit ulice od nemorálního chování.

Podle způsobu provedení vražd to bere velmi osobně. Když však dojde ke čtvrté a páté vraždě lidí, kteří se ničím neprovinili, nikdo už není v bezpečí před neznámým, kterého stále více ovládají bludy. Tou dobou ještě Kate netuší, jaká pohroma na ni čeká doma.

1) Když se JJ poprvé potká se svým budoucím manželem.

Tehdy ještě netuší, že to dopadne dobře a budou spolu mít úžasného syna. JJ se s Willem potká během vyšetřování sériového vraha. Když ho společně zpacifikují, dojdou si společně na drink. Přeskočí jiskra, JJ dodá své telefonní číslo a láska je na světě.

2) Dvojité rande Dereka a Penelope

Derek se svojí přítelkyní nestihne rezervovat v lepším podniku večeři, jelikož je Valentýn, je to docela problém. Na štěstí pár potká Penelope s jejím přítelem a prožijí dvojité rande na úplně obyčejném místě, ale s nejlepšími milkshaky na světě.

3) Svatba JJ a Willa

Větší romantiku už snad trumfnul jenom Derek Morgan (ale to bylo možná tím, že ženská srdce zaplesala proto, že tento drsňák byl ochotný říci komukoliv ano). JJ si vzala Willa v sedmé řadě s pomocí ostatních kolegů vyšetřovatelů.

4) Když Derek Morgan řekne ano

Derek Morgan je v určitých věcech velice nespecifický muž, v těch dalších ale zapadá do vzorce typických mužů, ať dělá, co dělá. Derek si uvědomil, co pro něj jeho přítelkyně Savannah znamená ve chvíli, kdy ho unesli a jeho život visel na vlásku. V bezpečí nemocnice jí pak slíbil, že už ji nikdy neopustí. A zanedlouho si řekli konečně ano.

5) Obnovení lásky

David Rossi ví, co je láska na druhý sňatek. Když se potká s diplomatkou, která působí ve Francii, zamiluje se znovu. Proč znovu? Protože si tuto ženu už jednou a na hodně krátkou chvíli vzal v 80. letech.

Myšlenky zločince uvidíte na Prima Love již toto pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.