6 hrůz, které si prožila Meredith z Chirurgů

Jedenáctá řada oblíbeného seriálu dá Meredith opět zabrat. Nic naplat. Scenáristka Shonda Rhimes je drsňačka. Aspoň co se vztahu k jejím hrdinům a hrdinkám týče. Než si dáte další díl(y) připomeňte si některé z těžkých chvil, které jedna z nejstabilnějších členek týmu musela přežít…

Další díl premiérové 11. řady seriálu Chirurgové můžete každou neděli vídat na Prima Love.

Prožila si těžké dětství

Meredith si pořádnou mizérii zažila už jako dítě. Otec ji napadal fyzicky, matka ji deptala psychicky. A jednou se dokonce pokusila spáchat sebevraždu přímo před očima své dcery. Meredith jí zachránila život.

Našla si křiváka

Nepěkné věci si Meredith zažila i v partnerském životě – třeba když zjistila, že její přítel je ženatý a ženě dal nakonec přednost.

Sáhla na ni smrt

“Anděl v bílém plášti” Meredith Grey řadě lidí zachránila život, nicméně její práce ji jednou i málem zabila. Když při nehodě v 16. díle 3. řady pomáhala zraněnému, srazil ji nechtěně do vody a Meredith se málem utopila. Její životní láska Derek ji vytáhl jen shodou šťastných náhod a záchraně Meredith scenáristka Shonda Rhimes věnovala celý, celkem mysteriózní díl…

Zemřel její dobrý přítel

V páté řadě Shonda Rhimes “zabila” jejího dobrého přítele a kolegu George O´Malleyho. Mladý lékař sice zachránil ženu, sám však byl při nehodě těžce zraněn a v nemocnici, kde s Meredith a spol. pracoval, zemřel…

Odešla jí nejlepší přítelkyně

Na konci desáté řady jí odchází i její nejlepší přítelkyně Christina. Ta se rozhodla odjet pracovat do Švýcarska a vyřešit tak osobní problémy s bývalým přítelem. Nový život Christiny však bohužel nezahrnuje Meredith. A právě teď v 11. řadě můžete na Prima Love sledovat, jak se s tím vyrovná?

Málem ji zabila bomba

Práce Meredith ohrožovala na životě i ve chvíli, kdy vyndavala z těla pacienta bombu. Zatímco samotný zákrok se podařil, tragédie přišla chvíli poté. Kyle Chandler, který bombu odnášel, zahynul při explozi jen o pár metrů dál…

Málem jí zabili Dereka

Pořádný rachot byl v nemocnici i v dílu, kde lékaře i pacienty ohrožoval střelec. Derek byl přitom nešťastně postřelen, Meredith musela vyjednávat o jeho operaci a o něco později, patrně kvůli stresu, potratila.

Spadla s letadlem

Opravdový emoční nářez si nicméně tvůrci připravili na konec osmé řady… Tehdy s lékaři spadlo malé letadlo. A během nehody zahynula Meredithina sestra Lexie. Její přítel Mark pak zraněním podlehl počátkem deváté řady.

Meredith Grey musí mít opravdu už nervy nadranc nebo z oceli. Seriál Chirurgové můžete vídat každou neděli na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.