Až mě zabije rychlost... aneb 5 citátů Paula Walkera

Na Prima love v neděli uvidíte nejdojemnější film s Paulem Walkerem v hlavní roli, hvězdou Rychle a zběsile, který ukončil svůj život na kalifornské silnici. Rychlost pro něj byla vším, stejně jako zvířata, což uvidíte ve filmu Osm statečných. Inspirujte se jeho slovy.

Prudká sněhová bouře a nouzový stav donutí členy vědecké expedice společně s osmi tažnými psy opustit Antarktidu. Aby přečkali nejkrutější zimu na zemi, musí profesionální průvodce Jerry (Paul Walker) nakonec zanechat své milované čtyřnohé přátele v ledové divočině s příslibem, že se pro ně co nejdříve vrátí.

Tak o tom je jeden z nejdojemnějších filmů s Paulem Walkerem, který uvidíte na Prima love tuto neděli ve 20.15. Pojem ´osm statečných´ se tak netýká lidské rasy, ale hlavně psí smečky, pro kterou Paul Walker udělá cokoliv.

Akční dobrodružství o cestě psů a člověka vedoucí ke shledání vydělalo loni v amerických kinech 81 milionů dolarů, což znamenalo 27. místo v žebříčku výnosů. Osm statečných tím předstihlo mimo jiné i filmový hit Eragon. Příběh Jerryho a psí smečky byl natočen podle skutečné události a poskytuje kromě napínavé podívané i poselství o věrnosti, odvaze a vzájemné důvěře.

Proč by mohl být inspirací?

Paul Walker byl nejen vášnivým řidičem, ale také milovníkem zvířat a filantrop. Byl členem správní rady nadace Billfish, která sleduje zdraví oceánu na celém světě. A po návštěvě zničeného Haiti v roce 2010 založil světovou nadaci, která pomáhá lidem získat základní potřeby a lékařskou pomoc během katastrof.

Proto si od něj můžete přečíst pár inspirativních vět:

Až mě jednoho dne rychlost zabije, neplačte, protože já jsem se v tu chvíli smál.

Nechodím tam, kde jsou lidé. Chodím tam, kde nejsou.

Ži

Žiji způsobem: Běž a někým se staň, nebo zůstaň doma. Takhle to mám se vším. To je jako když se něčemu zavážete, buď to hned uděláte pořádně, nebo vůbec. Platí to pro všechno.

Má filozofie je: když se u toho nemůžeš bavit, nemá smysl to dělat.

Už dávno nepracuju pro peníze, pracuju, abych měl být na co hrdý.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.