Beránka nechte beránkem: 5 originálních receptů na Velikonoce
Půst patří k přípravě na Velikonoce. Nejhorší na tom je, že trvá čtyřicet dní od Popeleční středy. Nechceme vás samozřejmě navádět k obžerství, ale Velikonoce jsou svátky, které byste si měli užít. Beránka vám nikdo nezakazuje, ale dodejme Velikonocům trochu originality na jídelním stole!
Paradox televizní tvorby je i v tom, že o víkendu můžete znovu sledovat Nigellu a její rychlou kuchyni. Ta však tentokrát bude připravovat vánoční recepty:-) U kterých se můžete každopádně navnadit na krásu skvělých jídel. Podívejte se však na speciální recepty, které pro vás připravil Prima Fresh ve svém speciálu. My jsme vybrali jen to nejlepší!
Jidáše trochu jinak
Jidáše, Foto: Gurmet
Na pečivo s příznačným názvem apoštola, který zradil, se tak trochu zapomíná! Nicméně, my vám ho mile rádi připomeneme s pár vychytávkami.
Velikonoční sušenky na dřívku
Sušenky na dřívku, Foto: archiv Gurmet
Nemusíte kupovat žádné sladké ani složitě vyvařovat vejce, upečte koledníkům barevné a hravé sušenky!
Plněná vejce
Plněná vejce, Foto: Gurmet
Až nebudete vědět co s tunou vajíček, které vaše ratolest přinese z výslužky, tady máte jasný návod, jak se jich zbavit. A zbavíte se jich tou nejlepší možnou cestou!
Avokádová pomazánka s vejci
Avokádová pomazánka s vejci, Foto: Gurmet
Tady máte další možnost, jak naložit s vajíčky, které vám s největší pravděpodobností budou lézt i ušima!
Velikonoční muffiny
Velikonoční muffiny, Foto: archiv Gurmet
My osobně si myslíme, že takové velikonoční muffiny můžou být klidně i vánoční, ale ruku na srdce. Muffiny jsou evergreen, který bude chutnat v jakékoliv svátky!
Daleko více receptů najdete na VELIKONOČNÍM SPECIÁLU Prima Fresh
A kdybyste skutečně nutně potřebovali Beránka, udělejte si ho s ořechovým těstem.