Co nevíte o představitelce Charlotte ze Sexu ve městě?

Sladká Charlotte ze Sexu ve městě, která stále hledá lásku a touží po dítěti, je úplně stejná jako její představitelka Kristin Davis, která už vzdala manželství, ale mateřství nikdy. I ve svém reálném životě totiž adoptovala holčičku.

Už dobře známe nenapravitelnou romantičku a zásadovou Charlotte ze Seriálu Sex ve městě, která při své cestě za opravdovou láskou musela zvládnout ledacos.

Od jednoho ze svých partnerů měla Charlotte vyrážku na bradě, protože zřejmě nevěděl, kam se líbá, jindy jí zas už dokonce její muž odpíral sex a přitom si sám v koupelně užíval. Nakonec ale našla Harryho, svého právníka, kvůli kterému dokonce přešla na jinou víru. Avšak jedno jim v životě chybělo. Charlotta se dozvěděla, že nemůže mít děti, a tak nakonec po mnoha neúspěších adoptovali asijskou holčičku.

Kritických 48 hodin

Stejně jako Charlotte její představitelka Kristin Davis neměla štěstí v lásce. Dodnes je svobodná a říká, že už se s životem bez manžela smířila, ale nikdy by se nemohla smířit s tím nebýt matka. „Být matkou byl pro mě sen,“ říká Kristin Davis. Nakonec se rozhodla ve svých 46 letech pro adopci černošské holčičky jménem Gemma Rose.

Bohužel však první chvíle s ní, které měly být těmi nejkrásnějšími, se staly pro Kristin téměř noční můrou. Prvních 48 hodin si biologická matka může adopci rozmyslet, a tak hrozilo, že Kristin Gemmu vezmou. Kristin spala tyto dva dny (a ještě mnoho dalších) s Gemmou na hrudi a budila se vyděšená, že jí její holčičku berou. Nakonec to však mělo dobrý konec a obě dvě zůstaly spolu – zatím sice bez tatínka, ale šťastné.

Sledujte příběh Charlotty v seriálu Sex ve městě ve 22.20 na Prima love!

Kristýna Lavická

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.