Čtyři nejzajímavější vraždy: Existuje dokonale utajený zločin?

Prima love dál pokračuje v sobotní dávce zfilmovaných příběhů ze života. Tentokrát se přesvědčíme o tom, že perfektně utajený zločin neexistuje. Nebo ano? Poznejte čtyři nejzajímavější kriminální činy vůbec!

Téměr dokonalý zločin

Snímek utajený zločin uvidíte na Prima love ve 20.15 v sobotu. Pokud vám zabijí milujícího partnera, váš svět se přestane točit. A o tom přesně je Utajený zločin.

Brent odjíždí na služební cestu a svou manželku Gretchen nechává doma. Ta kvůli prezentaci odlétá do Chicaga. Normální služební cesta, myslí si každý z nich. Jenže během parkování Gretchen uslyší kroky... V podzemních garážích ženu a jejího známého ještě před odletem přepadne a zabije muž s pistolí.

Vyšetřování se ujímají detektivové Ruiz a Nealová. Po identifikaci chce být Brent sám, což se dá chápat. Po návratu domů mu přijdou kondolovat sousedé Casey a Jason. Brent má starosti se zařizováním pohřbu. Sousedé o něj mají obavy, protože sotva vychází z domu. V práci mu dávají čas, aby se trochu zotavil.

Terapii vyměnil za rande

Sousedka Casey navštěvuje Brenta a hovoří s ním. Navrhne mu terapii, probírají také její spisovatelskou činnost. On jí poté nabídne pomoc při předělávání kuchyně, aby se odreagoval. Casey a později i její manžel Jason souhlasí. Ale Brent se na Casey snaží uplatnit svoje okouzlovací schopnosti...

Všímavým divákům je už podle názvu jasné, že tady cosi nehraje. Vražda manželky se totiž nestala jen tak... Kdo zavraždil manželku Brenta se dozvíte v sobotu ve 20.15 na Prima love!

Znáte ty nejtajemnější kriminální případy?

V roce 1933 se stala dosud neobjasněná vražda mladé prostitutky Otýlie Vranské. Když 2. září roku 1933 otevřeli zřízenci na nádraží v Bratislavě kufr, který kdosi "zapomněl" ve vlaku z Masarykova nádraží v Praze, polil je studený pot. Místo ponožek, pyžama a knížky, které lidé při cestování obyčejně vozí při sobě, je čekal obsah vskutku neobvyklý. V kufru byly úhledně naskládány lidské údy – nohy a hlava zatím neznámé ženy. V Košicích byl ve vlaku zapomenut podobný kufr... Vrah se nikdy nenašel. Minulý rok Muzeum Policie České republiky ukázalo několik souvislostí, které ukazují pár důkazů, kde bychom domnělého vraha mohli hledat. Více se dozvíte v článku.

Nejsadističtějšího vraha v Německu pomohla usvědčit Češka!

Peter Kürten, Foto: Wikimedia Commons; CC-BY-SA

Jeden z případů, kdy vám musí zákonitě běhat mráz po zádech už v případě, když čtete život jednoho z nejsadističtějších vrahů v historii Německa. Muž, kterého vidíte na obrázku, byl sadista, zoofil, pedofil a nekrofil. Má na svědomí několik zavražděných a znásilněných dětí, zavražděných žen a napadených lidí. Jeho vraždící zbraň? Obyčejné nůžky... Pomohla ho usvědčit Češka! Více se dozvíte tady

Slavný Charles Manson a nápis "Pigs"

Charles Manson v průběhu let, Foto: isifa.com

Rocková hvězda Marylin Manson si takové přijmení nevybral jen tak pro nic. Zpěvák milující kontroverzi se inspiroval náboženským guru a hlavně několikanásobným vrahem Charlesem Mansonem, který stále sedí za mřížemi. On sám si ale ruce krví nezašpinil, k vraždě těhotné ženy a jejích přátel donutil svoje ovečky.

Případ tehdy otřásl celou Amerikou a doteď na toto téma vznikají umělecká díla. Třeba takový frontman a držitel Oscara za filmovou hudbu Trent Reznor (jinak kapela Nine Inch Nails) odkoupil dveře z domu Polanských, kde bylo krví napsán nápis "Pigs" (prasata). Více se dozvíte v článku!

Neobjasněné případy Sida a Nancy

Romeo a Julie, Kurt a Courtney anebo Sid a Nancy. Takové dvojice většinou nikdy nekončí dobře. A můžeme se ptát, jestli láska mezi zpěvákem punkové kapely Sex Pistols a jeho přítelkyní Nancy byla čistá láska, nebo spíše čistá závislost pramenící ze závislosti drogové.

Ráno 12. října 1978 se probudil z drogového omámení a našel Nancy mrtvou na podlaze koupelny v pokoji slavného hotelu Chelsea v New Yorku. Zřejmě zemřela následkem jediné bodné rány do břicha a vykrvácela. Sid byl obviněn z její vraždy, ačkoliv vražda nebyla nikdy prokázána jemu. A ani Sid neskončil právě vesele... Jak to tedy všechno bylo? To se dozvíte tady!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.