Dnes uvidíte Hlasy mrtvých, poté si film užijte na PrimaPLAY!

Páteční večer si užijete thriller s příslibem mysteriózna. Pamatujete si na Šestý smysl? Tak Ellie je právě ta, která vidí duchy, komunikuje s nimi a pomáhá jim. Ke své schopnosti se dostala poměrně zajímavým způsobem.

Ellie se právě stala kurátorkou muzea vlaků. Na slavnostním otevření omdlela v důsledku alergické reakce. Ocitla se mimo své tělo a už se blížila ke světlu, když ji zastavil Brendan, její manžel, který zemřel při autonehodě.

Klinická smrt, která ji dovedla k zvláštním schopnostem

Ellie se z bezvědomí probere v nemocnici. Při odchodu potká brečící holčičku Tamaru. Ellie ji doprovodí do pokoje. Tam ale uvidí dívenčino bezvládné tělo a dojde jí, že celou dobu mluví s duchem. Tuto teorii potvrdí i Dwayne, jenž zemřel ve válce ve Vietnamu. Řekne Ellie, že má dar pomáhat zemřelým, kteří nenašli klid. Třeba jemu. Ellie tedy vyřídí jeho bratrovi a matce, že už nemají doufat. Dwayne se konečně dostane na druhý břeh, rodina ho nechá jít.

Jenže pomoc chce více duchů. Dalším je Taylor. Zjevuje se ale zvláštním způsobem a Ellie nejprve neví, co po ní chce. Po čase se svěří, že chce pomstu. Tvrdí, že ji zabil její manžel, což není nikdo jiný než Elliin nový soused. Nastěhoval se se synem Jamiem. Ellie se s nimi celkem sblížila, takže nevěří, že jde o chladnokrevného vraha. Taylor tvrdí, že ji manžel nejprve střelil do břicha, a když se plazila k telefonu, aby si zavolala pomoc, tak do hlavy. Ellie zavolá polici, ale během hovoru si ve zprávách všimne, že byla Taylor ještě před smrtí obviněna ze zpronevěry...

Pokud se vám film Hlasy mrtvých bude líbit, můžete se na něj podívat i v našem archivu na Prima Play.

Užijte si tajemnou atmosféru na konci pracovního týdne. Sledujte v pátek ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.