Exkluzivní dokument Kate Middletonová: Druhý dědic dnes na LOVE

Se sobotním narozením britské princezny, dcery Kate Middletonové a prince Williama, přichází v úterý i změna v programu kanálu Prima love. Místo Sběratelů kostí v úterý ve 20.15 uvidíte nejnovější dokument o druhém těhotenství Kate Middleton.

Už v sobotou odpoledne vám nemohla uniknout zpráva, že nejslavnější a nejsledovanější rodina na světě má nového hvězdného člena. V sobotu 2. května porodila Kate Middletonová svého druhého potomka. „Její Královská výsost, vévodkyně z Cambridge, porodila v 8.34 dceru. Dítě váží osm liber a tři unce (3,71 kilogramu),“ potvrdil královský palác. Vzhledem k aktuálnímu dění přináší televize Prima mimořádnou změnu programu. Vše, co tomuto historickému okamžiku předcházelo, můžete sledovat v úterý na Prima Love v unikátním dokumentu Kate Middletonová: Druhý dědic. Diváci se tak mohou dostat přímo do jádra dění a pohlédnout do zákulisí rozrůstání nejopěvovanějšího královského rodu.

Vévodkyně z Cambridge se 22. července 2013 zapsala do dějin poté, co porodila prince George Alexandera Louise. Zrodil se nový následník britského trůnu. O rok a něco později už je všemi milovaná půvabná matka Kate Middletonová podruhé těhotná. Co se tím mění? A co to pro královskou rodinu znamená? Jak zrození nového potomka změní život vévody a vévodkyně? Jaká role čeká dospělého strýce prince Harryho? A jaký je vůbec význam dalšího potenciálního dědice trůnu ve 21. století?

Na tyto otázky už v úterý 5. května odpoví speciální dokument s názvem Kate Middletonová: Druhý dědic, který ve 20.15 odvysílá kanál Prima love.

Celý svět ostře sleduje každý další krok dvojnásobné matky Kate a hrdého dvojnásobného otce prince Williama. Řeší se úplně všechno – od výběru jména pro miminko přes nejnovější těhotenskou módu, ale i oblečení v těch nejmenších číslech až po péči o dítě. Film Kate Middletonová: Druhý dědic nabízí lákavý pohled od zákulisí všech příprav. Sledujte podrobný, definitivní průvodce zrozením dalšího velkého Brita.

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.