Hvězda ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku promluvila o svém boji s rakovinou

Překvapivou informaci nedávno sdělila hvězda seriálu Jak jsem potkal vaši matku. Herečka Cobie Smulders alias seriálová Robin Scherbatsky prozradila, že překonala vážnou nemoc.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte ve středu od 19.20 a 19.50 na Prima love.

Pro časopis Woman´s Health třiatřicetiletá herečka uvedla, že během natáčení seriálu Jak jsem poznal vaši matku bojovala s rakovinou. V 25 jí totiž našli nádory na obou vaječnících a nemoc zasáhla i okolní tkáně a lymfatické uzliny.Herečka se tajně léčila a podstoupila několik operací. O nemoci se rozhodla promluvit až nyní – hlavně proto, aby na závažné onemocnění upozornila. V současnosti je už pět let zcela zdravá a má dvě děti – pětiletou Shaelyn a tříměsíčního syna.

Jíst, milovat a meditovat?

V rozhovoru Cobie také uvedla, že si pohrává s myšlenkou trochu vypnout – a začít hodně cestovat nebo se třeba vrátit na pár let na univerzitu. Na druhou stranu však uvedla, že si váží toho, jak daleko se v herectví dostala a že svou práci miluje.

A že se jí daří. Seriál Jak jsem poznal vaši matku sice po úctyhodných devíti řadách skončil loni v březnu, ale třiatřicetiletá kráska rozhodně nemá nouzi o nabídky.

Už tento týden ji tak – mimo oblíbený seriál – můžete vidět třeba jako agentku Mariu Hill v komiksovém blockbusteru Avengers: Age of Ultron. Premiéru má 30. dubna.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte ve středu od 19.20 a 19.50 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.