Jennifer Aniston čeká v neděli (filmový) Rozchod!

Jennifer Aniston a Vince Vaughn už to spolu prostě nemohou vydržet. Krásný společný byt jim ale jejich situaci pořádně zkomplikuje. Jak to vypadá, když se bývalí partneři usilovně snaží vzájemně se vystrnadit z hnízda, uvidíte v neděli ve 20.15 na Prima love.

Romantická komedie Rozchod! začíná přesně tam, kde většina podobně žánrově laděných filmů končí. On a ona se potkali, zamilovali se do sebe až po uši a našli si hnízdečko, ve kterém chtěli šťastně žít až do smrti. Což by mohli, kdyby se záhy nezačali nenávidět.

Záminkou pro ukončení společného života se stane jedna z mnoha banálních hádek. Na jejím konci se Brooke (Jennifer Aniston) a Gary (Vince Vaughn) rozhodnou, že se každý vydá vlastní cestou. Potíž je v tom, že nádherný byt, který si pořídili a zařídili, patří oběma a ani jeden nemá chuť se z něj vystěhovat.

Komu z celebrit se prodražil vztah?

Rozjíždí se zábavný souboj pohlaví. Cílem je prostřednictvím kamarádů, nastrčených podivínů a menších i větších ústrků dostat toho druhého z bytu. Není to ani trochu jednoduché…

Hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston a asi nejpopulárnější komik americké současnosti Vince Vaughn (Buď v klidu, Nesvatbovi) se ve vzájemné nevraživosti postav vyžívali natolik, že se po natáčení dali dohromady a zařídili si společné bydlení v Chicagu. Vzhledem k tomu, že to nebude pod vedením zkušeného komediálního režiséra Peytona Reeda (Kašlu na lásku), může to dopadnout jakkoli.

Film Rozchod si pusťte v neděli od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.