Seriály a filmy

22. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Jonny Lee Miller slavil! Uhodnete kolik seriálovému Sherlockovi je?

Další zamotaný případ pro Sherlocka a Lucy Liu! Tentokrát je tu vražda, která není tím, čím se na první pohled zdá být… Nicméně pravděpodobně se nejedná o nic, co by geniální “americký” Sherlock nerozlouskl! Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Primě LOVE.

Zabíjelo se “na objednávku?”

A o čem že středeční případ bude? Někdo zabil kolegu ženy, která provozuje domov na půli cesty. Dotyčná totiž nesouhlasí se závěrem vyšetřovatelů o tom, že muže zabili podomní prodejci, ale prosazuje jinou variantu. Tvrdí totiž, že se stal obětí “zabijáků” z podivné soukromé univerzity… Co s tím Sherlock? Je to prosté, nebo opravdu vraždil někdo jiný?

Sherlock měl důvod k oslavě!

Než to zjistíte, mrkněte, co je nového u představitele Sherlocka Jonnyho Lee Millera. Charismatický blonďák měl totiž před pár dny důvod k oslavě – slavil totiž své 44. narozeniny.

A neobešlo se to bez dortu od kolegů!

My mu samozřejmě přejeme všechno nejlepší a je také na nás představit, co všechno Johnny Lee Miller za svůj život stihl.

Kromě toho, že je to úspěšný otec od rodiny, rozhodně nakopnul svou kariéru velice slušným směrem. Kromě toho, že nedávno vyhrál medaili v bojovém umění a běhá maratony, do svých třiceti let se mu povedlo natočit anglický kultovní snímek Trainspotting (a je nám jasné, že ho na ulicích stále oslovují jménem jeho postavy "Sickboy), v létě dotočil jeho pokračování, které se podle prvních trailerů zdá, že bude úspěšně navazovat na první díl, a hraje v americkém seriálu anglického Sherlocka Holmese, jehož tým se nebál a do role dr. Watsona obsadil ženu (Lucy Liu).

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.