Kate žárlí na konkurentku! Co ji tak štve?

Obzvlášť velká porce napětí vás čeká v dalším díle Castla na zabití. Vedle klasického „případu“ totiž Kate na nervy zabrnká i schopná policistka. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Jako vejce vejci

Kate pořádně rozhodí jistá paní Zhang. Vtipné je, že tahle dáma je téměř „zrcadlovým“ odrazem oblíbené vyšetřovatelky. A právě to nejspíš Kate pořádně znervózňuje. A cože tuhle "konkurentku" do seriálu přivádí?

Vražda blízké

Zatímo Castle s Beckettovou řeší vraždu pracovníka odtahové služby a hledají auto, které souvisí s vraždou, Zhang je tu nicméně kvůli jinému zločinu. Někdo totiž zabil její přítelkyni.

Sexy baletka

A kdo že nepohodlnou vyšetřovatelku ztvárnil? Americká herečka Linda Park. Sedmatřicetiletá dáma s jihokorejskými kořeny se zatím nejvíc blýskla jako talentovaná lingvistka Hoshi Sato v seriálu Star Trek: Enterprise. A právě tahle role v kultovní záležitosti jí „vynesla“ pózování v pánském časopise FHM.

Od té doby jste ji mohli vidět hostovat v řadě populárních seriálů. Například v Dr. Housovi, Námořní vyšetřovací službě nebo Mentalistovi. Herectví nicméně není její jediná aktivita. Postavičku jako lusk si totiž udržuje třeba tancem, který je její velkou láskou. Dokonce i baletí!

Zatančí i (v) Castlovi?

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

-nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.