Kdo byl předlohou Lily a Marshalla z Jak jsem poznal vaši matku?

Lily Aldrinová je učitelka z mateřinky – a jedna z ústředních postav seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Mírně praštěná, svérázná postava se stala jednou z nejvýraznějších rolí v kariéře herečky Alyson Hannigan. Mrkněte na pár zajímavostí o této hrdince oblíbeného seriálu.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte každý den od 14. 55, 15. 25, 18.55 a 19.20 na Prima love.

Skutečná předloha je blíž, než si myslíte

Scenárista Craig Thomas přiznal, že Marshalla a Lily napsal podle sebe a manželky Rebecky. Ta na něj prý zpočátku byla naštvaná, ale uklidnila se poté, co roli Lily dostala Alyson Hannigan. Rebecca je totiž fanynkou seriálu Buffy, přemožitelka upírů, kde Alyson ztvárnila postavu Willow.

Temná puberta s Kurtem Cobainem

Lily na sebe v seriálu práskne, že na střední škole patřila k subkultuře gotiků. Randila také s chlápkem, který si říkal Scooter, což později obhajuje tím, že si ho vybrala hlavně proto, že „vypadal jako Kurt Cobain“. Scootera mimochodem hraje David Burtka – manžel Neila Patricka Harrise alias seriálového Barneyho Stinsona.

Lily se s Scooterem rozešla v posledním ročníku střední, ale ještě dlouho jí byl posedlý. S Marshallem naopak začala chodit na začátku vysoké v roce 1996.

Tak trochu bi

Ačkoliv diváci znají Lily především jako dlouholetou Marshallovu partnerku – je to jediný dlouhodobě celkem stabilní vztah seriálu, scenáristé do příběhu propašovali několik náznaků, že je Lily možná bisexuální. Často také demonstruje potřebu pravidelného sexu, má slabost pro herečku Milu Kunis a občas žertuje o své náklonnosti k nejlepší kamarádce Robyn Scherbatsky.

Lily má také velký talent vmanipulovat ostatní tam, kde je chce mít. Extra velká odbornice je pak na rozdělení párů, o kterých si myslí, že si nejsou souzeny. Od Barneyho si kvůli tomu vysloužila přezdívky „ďábelská loutkářka“ nebo „čiré zlo“, Ted ji zas nazývá psychopatkou.

Jak jsem poznal vaši matku uvidíte každý den od 18.55 a 19.25 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.