Seriály a filmy

18. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Když seriálová hvězda cestuje: Beckettová z Castla si užívá dokonalý New York

Město, které nikdy nespí. Se stejným člověkem dvakrát po sobě. Nevíme, jestli se představitelka Stana Katic koukala na Sex ve městě, ale randit s městem stejně jako Carrie Bradshaw umí dokonale. Stana má prázdniny, podívejte se, jak vypadá takové volno hvězdy z Castla na zabití.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love. A co uvidíte v úterý? Castle využije při vyšetřování vraždy lékaře své kontakty s mafiánským bossem Scarpellou. To mu sice usnadní pátrání, zároveň ale vzbudí nelibost policejních šéfů...

A zatímco Beckettová bude zase žehlit v seriálu Castlovy průšvihy, její představitelka si užívá volno. Po cestě po Evropě se vrátila do Ameriky a randí s New Yorkem. Svými fotografiemi potěšila o víkendu hned desítky tisíc svých fanoušků na sociálních sítích. My vám uděláme menšího průvodce po hereččiných cestách.

Ranní pohodička, snídaně v posteli

Snídaně v posteli je vždycky paráda, ovšem v podání Stany vypadá takový příjemný ranní start obzvlášť pěkně. O snídaňovém menu nemluvě. Stana, která je navíc i dle svých předchozích příspěvků patrně vášnivou čtenářkou a ani tady jí knížka nechybí, prostě umí začít den!

Jen červená to může být

Zatímco během natáčení Castla na zabití si příliš barev jako Kate Beckettová neužije, Stana se v reálném životě být nepřehlédnutelná nebojí. Ačkoliv ji nejčastěji můžete vídat v zemitých tónech a často na sebe obléká i černou, která ji opravdu sluší, New York pojala tak, že rozhodně nechce být neviděna. Rudá ji k tomu pomohla buď ve formě šatů, nebo jako doplněk po cestě do muzea. Nemluvě o šatech, které měla na Elle párty, jež můžete vidět jako úvodní fotografii v článku.

V jakém outfitu se vám Stana líbí nejvíc?

Hlasovat samozřejmě můžete i pro negližé:)

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.