Kolik plastik má Cher? Dopočítáme se?

"Po jaderné katastrofě přežijí jen švábi a Cher," říká se už celá desetiletí o děvětašedesátileté zpěvačce, která získala Oscara. Cher je jedna z mála celebrit, která se k plastikám přiznává. Problém je, že pokud je podstoupí v současnosti, už to nepoznáme. Kolik plastik Cher absolvovala?

Odpověď na to, kolik Cher podstoupila plastických operací kvůli tomu, aby se pět desetletí udržela ve světovém showbyznysu, není lehká. Přesná čísla totiž neví ani sama Cher: "Ano, podstoupila jsem tolik operací, že už si jejich počet ani nepamatuju," přiznává.

Jeden pohled na plátno a všechno se změnilo

Za všechno může pohled na sebe samou na filmovém plátně. Cher sice začínala jako zpěvačka se slavným hitem, který známe naprosto všichni a jenž patří do oblíbených "oldies hitů". "I got you babe" nazpívala společně se svým manželem Sonnym (Sonny Bono) v roce 1965. Média se však vždy zajímala o její romantické aféry a hlavně excentrické kostýmy. Málokdo ovšem ví, že Cher během své stoupající kariéry zpěvačky v osmdesátých letech vystudovala hereckou školu a svůj diplom zúročila. V té době už na poličce oprašovala pár cen Grammy. V sedmdesátých letech se dokonce dostala i na titulku Vogue jako modelka.

Ještě než se objevila ve filmu, si Cher zahrála na broadwayské inscenaci satirické drama Eda Graczyka Vrať se do našeho obchoďáku, v jejíž stejnojmenné filmové verzi si zahrála tutéž roli prodavačky Sissy, obdivovatelky tragicky zesnulého filmového idolu. A právě při sledování sebe samé se rozhodla, že její výrazný nos musí pryč. V tomto momentě začíná kolotoč plastických operací, které jsou pro ni tak příznačné.

Jaké plastiky?

Plastičtí chirurgové se shodují na tom, že Cher podstoupila určitě rhinoplastiku, kdy jí upravili nos. Ta se ovšem měla opakovat několikrát. Dále má plastiku víček, které otevřely její pohled a poněkud remodelovaly oči. Plastika se nevyhnula ani váčkům pod očima, na které Cher od mládí trpěla. Stejně tak je jasný lifting obličeje, který dělá ze skorosedmdesátnice podivně napnutou padesátiletou lady. Odborníci se shodují i na tom, že Cher pravidelně podstupuje botox, jenž si nechává píchat do čela. První liposukci stehen, břicha a boků podstoupila už v osmdesátých letech. Plastičtí chirurgové mluví i o plastice prsou.

Takto vypadala Cher v roce 1965:

Cher se za svoje plastiky nestydí, i když je odmítá specifikovat. Ve filmu jsme ji mohli vidět naposledy v roce 2011 ve snímku zvaném Ošetřovatel. Nominaci na Oscara za vedlejší hereckou roli si vysloužila už v roce 1983 za film Silkwoodová, kdy hrála po boku Meryl Streepové. O čtyři roky později získala svého prvního Oscara za romantické drama Pod vlivem úplňku, kde jí sekundoval Jack Nicholson. S tím se setkala před kamerami ještě tentýž rok ve filmu Čarodějky z Eastwicku, odkud Cher zná většina diváků.

Cher si zahrála v dramatu Maska

Zpěvačku a herečku Cher můžete vidět v pátek na Prima love v kritiky opěvovaném dramatu Maska. Cher zde hraje matku, které se narodil chlapec, jenž není jako každý. Má od narození poruchu tváře, která mu zohyzdila celý obličej. Potýká se s posměchem a nepochopením spolužáků, a proto jeho jedinou oporou by měla být matka. Ta však žije jen ve světě motorkářů a drog. Rocky je tedy nucen se o vše starat sám, i o svou matku. Probouzí se v něm však také zájem o ženy, i když dobře ví, že mezi nimi nemá šanci. Až na slepeckém táboře, kam přijede vypomáhat, pozná Dianu, dívku svého života...

Podívejte se na Cher v dramatu Maska v pátek na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.