Lamač ženských srdcí Channing Tatum a 6 věcí, které o něm nevíte

Co se majetku týče, je před ním už jen marvelovský bůh jménem Robert Downey Jr. Nemá hereckou školu a osm měsíců se živil jako striptér. Nakonec mu taková životní zkušenost přinesla obdiv, slávu a bohatství. Ale jinak, než si myslíte...

Ještě před pár lety se svíjel jako striptér u tyče, teď patří mezi herce, kteří vydělávají nejvíc peněz na světě. Jeho romantický kukuč a tancem vyrýsované tělo dostává všechny ženy do kolen. Má manželku a ve svých třiatřiceti se stal poprvé otcem. Takový je Channing Tatum. Muž s německými a irskými kořeny vyrůstající na americkém venkově mezi krokodýly.

Natáčení filmů pro něj nebyla prvotní potřeba. Nejdříve se živil jako tanečník v klipech a reklamách, pak natočil taneční film Lets dance 2 (pro mladé něco jako Hříšný tanec), kde potkal svoji manželku. Založili si svou produkční společnost (teď mají dokonce dvě) a žijí spolu dodnes.

Channing Tatum bez kalhot

Největší slávu a respekt si však Channing zasloužil ve chvíli, kdy napsal scénář pro film Magic Mike ( v českém překladu Bez kalhot). Snímek, ve kterém hraje hlavní postavu, vypráví o striptérovi. Ten má v životě i jiné ambice, než se svlékat a být miláčkem žen. Zajímavé na tom však je, že Channing má s tancem (nejen u tyče) zkušenosti. V devatenácti tančil osm měsíců ve striptérském klubu v americké Tampě. A o tom všem je snímek Bez kalhot.

Mladé dívky a ženy však zaujal o mnoho dříve, než striptérskou ódu natočil. Byla to chvíle, kdy snímek Milý Johne přišel do kin. Ten můžete vidět v neděli na Prima love ve 20.15!

Náhoda svede dohromady mladého Johna, který slouží ve speciální jednotce na Blízkém východě, a idealistickou studentku Savannah. Během dvou týdnů se sblíží natolik, že Johnův odchod zpět na základnu bude první, bohužel však ne poslední velkou zkouškou jejich vztahu…

Co o Channingovi ještě nevíte?

1) Jeho první job jako tanečníka byl pro Rickyho Martina "She bangs". Za sedm dní natáčení dostal 400 dolarů a šel domů.

2) Tatum dokonce hrál v roce 2005 ve Spielbergově snímku Válka světů. Jeho scéna se však nakonec vystřihla.

3) Dokonce se mu už nevyhnul ani smrtelný hoax na sociální sítí Twitter. V září roku 2012 se Twitterem rozšířilo, že se zabil na horách ve Švýcarsku. To způsobilo obrovskou vlnu zjišťování informací nejen od fanoušků a médií...

4) Když se věnoval striptýzu, měl umělecké jméno Chan Crowford. Nejspíš podle slavné modelky. Představte si tu náhodu, když se z Tampy odstěhoval do Miami, kde ho objevil modelingový scout. A kariéra mohla začít.

5) Tento muž, kterému v životě momentálně rozhodně nic nechybí, to však v dětství neměl lehké. Byl dyslektik a děti mu jeho pomalost ve čtení dávaly pěkně sežrat. V tomto období měl deprese a myšlenky na sebevraždu.

6) Tanečník, herec a producent je také jednou ze slavných tváří, které mají nejvíce fanoušků na Facebooku.

Podívejte se na romantický snímek Milý Johne v neděli na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.