Lásky a úlety Davida Boreanaze? Úřednice, playmate i slavná milenka

Sběratele kostí, kde Bootha hraje David Boreanaz, uvidíte v pondělí na ve 21.10 na Prima love. David nemá kvůli předešlé roli v Buffy, přemožitelce upírů, ale i té ve Sběratelích kostí o fanynky nouzi. Seznam jeho reálných přítelkyň je barvitý.

Asi není překvapením, že sexy David Boreanaz má a vždycky měl ctitelek dost. Jeho ostré rysy, ležérní image i „úsměv na půl pusy“ oceňují především fanynky Sběratelů kostí, ale parádu mu dělaly i v Buffy, přemožitelce upírů, či Angelovi. A pohledné ženy má i po svém boku. Pojďte se seznámit se třemi, které se nejvíc zapsaly do jeho života.

Úřednice Ingrid Quinn

O pár roků starší byla Davidova první manželka Ingrid Quinn. Boreanaz se s Irkou, která pracovala jako sociální pracovnice, oženil v roce 1997 – tedy ve svých osmadvaceti. Už o dva roky později byli od sebe. Důvody? Nejvíc se na jejich vztahu údajně podepsala Boreanazova vzrůstající popularita a žárlivost jeho ženy. Herec slavil úspěch se seriálem Buffy, přemožitelka upírů, zvykl si být ve středu pozornosti a prý si i rád zapařil. Naopak Ingrid zůstávala spíš v jeho stínu a na nervy jí snad lezly Davidovy milostné scény v seriálu. Oficiálně však byli rozvedeni pro „nepřekonatelné rozdíly“. Mno…

Playmate Jaime Bergman (Boreanaz)

David Boreanaz a jeho nynější manželka. Foto: isifa.com

Už o dva roky později skočil Boreanaz do chomoutu znovu – tentokrát s Jaime Bergman. Ve výběru partnerky učinil výraznou změnu. O čtyři roky mladší Jaime byla modelka, herečka, jedna z nejúspěšnějších Playmate všech dob – a blond. Půl roku po svatbě porodila syna Jadena, v roce 2009 přibyla i dcerka Bella. A zajímavost? Bergman si teprve loni na Valentýna nechala změnit své příjmení na Boreanaz. Jako dárek manželovi a dětem.

Tigerova bejvalka Rachel Uchitel

David Boreanaz a jeho přiznaná milenka. Foto: isifa.com

A teď trochu pikantérie. V roce 2010 Boreanaz veřejně přiznal nemanželskou aférku s Rachel Uchitel. Osmatřicetiletá manažerka, hosteska a televizní zpravodajka se přitom už rok předtím dostala do hledáčku bulváru jako milenka nejslavnějšího golfisty světa Tigera Woodse. Uchitel nejprve aférku s Boreanazem popírala, nakonec však kápli božskou. Nicméně manželství Boreanazových to vydrželo. A žijí spolu dodnes.

A co se dnes večer přihodí seriálovým manželům Temperance a Boothovi ve Sběratelích kostí? To uvidíte už dnes ve 21.10 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.