Lásky a úlety Davida Boreanaze? Úřednice, playmate i slavná milenka

Sběratele kostí, kde Bootha hraje David Boreanaz, uvidíte v pondělí na ve 21.10 na Prima love. David nemá kvůli předešlé roli v Buffy, přemožitelce upírů, ale i té ve Sběratelích kostí o fanynky nouzi. Seznam jeho reálných přítelkyň je barvitý.

Asi není překvapením, že sexy David Boreanaz má a vždycky měl ctitelek dost. Jeho ostré rysy, ležérní image i „úsměv na půl pusy“ oceňují především fanynky Sběratelů kostí, ale parádu mu dělaly i v Buffy, přemožitelce upírů, či Angelovi. A pohledné ženy má i po svém boku. Pojďte se seznámit se třemi, které se nejvíc zapsaly do jeho života.

Úřednice Ingrid Quinn

O pár roků starší byla Davidova první manželka Ingrid Quinn. Boreanaz se s Irkou, která pracovala jako sociální pracovnice, oženil v roce 1997 – tedy ve svých osmadvaceti. Už o dva roky později byli od sebe. Důvody? Nejvíc se na jejich vztahu údajně podepsala Boreanazova vzrůstající popularita a žárlivost jeho ženy. Herec slavil úspěch se seriálem Buffy, přemožitelka upírů, zvykl si být ve středu pozornosti a prý si i rád zapařil. Naopak Ingrid zůstávala spíš v jeho stínu a na nervy jí snad lezly Davidovy milostné scény v seriálu. Oficiálně však byli rozvedeni pro „nepřekonatelné rozdíly“. Mno…

Playmate Jaime Bergman (Boreanaz)

David Boreanaz a jeho nynější manželka. Foto: isifa.com

Už o dva roky později skočil Boreanaz do chomoutu znovu – tentokrát s Jaime Bergman. Ve výběru partnerky učinil výraznou změnu. O čtyři roky mladší Jaime byla modelka, herečka, jedna z nejúspěšnějších Playmate všech dob – a blond. Půl roku po svatbě porodila syna Jadena, v roce 2009 přibyla i dcerka Bella. A zajímavost? Bergman si teprve loni na Valentýna nechala změnit své příjmení na Boreanaz. Jako dárek manželovi a dětem.

Tigerova bejvalka Rachel Uchitel

David Boreanaz a jeho přiznaná milenka. Foto: isifa.com

A teď trochu pikantérie. V roce 2010 Boreanaz veřejně přiznal nemanželskou aférku s Rachel Uchitel. Osmatřicetiletá manažerka, hosteska a televizní zpravodajka se přitom už rok předtím dostala do hledáčku bulváru jako milenka nejslavnějšího golfisty světa Tigera Woodse. Uchitel nejprve aférku s Boreanazem popírala, nakonec však kápli božskou. Nicméně manželství Boreanazových to vydrželo. A žijí spolu dodnes.

A co se dnes večer přihodí seriálovým manželům Temperance a Boothovi ve Sběratelích kostí? To uvidíte už dnes ve 21.10 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.