Lucy Liu ze Sherlocka k úzkostlivým matkám rozhodně nepatří!

Nejenže válí na plátně a obrazovkách, ať už jako Charlieho andílek, nebo Watsonová v seriálu Elementary. I v soukromí má řadu aktivit a šetačtyřicetiletá herečka zřejmě nepatří ani k příliš ustrašeným maminkám. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na LOVE.

Kdo dostal pořádnou pusu?

To, že má zřejmě pořádný nadhled a nepatří mezi přespříliš úzkostlivé osoby, třeba dosvědčila před pár týdny vtipnou fotkou synka Rockwella. Ten patrně svého nejlepšího kámoše našel v čtyřnohém členu rodiny a ani Lucy ani Rockwella nejspíš příliš nerozčiluje, že dá domácí mazlíček synovi sem tam pořádného “hubana”.

A kdo dostal Sherlocka?

Trochu “gansta” fotku s Lucy pak před pár dny zveřejnil představitel jejího seriálového parťáka Jonny Lee Miller. A možná tak nakousl jednu z budoucích zápletek Sherlocka. Nebo si jenom se svou kamarádkou dělali nějakou tu srandu v “sherlockovském” duchu?

Foto: Instagram.com

Watsonovou překvapí dvojitý agent!

Pracovní výzva pak čeká Sherlocka a Watsonovou v dalším dílu Jak prosté – zvláštní případ vraždy dvou mužů. Na první pohled se nezdá, že by se chlápci zabili navzájem, ale všechno může být jinak… Do toho má Joan trochu patálii s dvojitými agenty. A závěr dílu bude pořádně dramatický!

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte v úterý od 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.