Moderní Kráska a zvíře! Vincent chce utajit před Cat velké tajemství

Catherine „Cat“ Chandler (Kristin Kreuk) je chytrá policejní vyšetřovatelka z oddělení vražd, kterou pronásleduje její vlastní minulost. Setkává se s Vincentem, s kterým je pojí zvláštní pouto. Ale Vincent před ní potřebuje utajit to nejzásadnější...

Když byla Cat teenager, stala se svědkem toho, jak dva střelci zavraždili její matku. Cat by také přišla o život, kdyby ji něco nezachránilo. Přestože jí nikdy nikdo neuvěřil, Cat ví, že tím, kdo napadl zabijáky, nebylo žádné zvíře. Jakkoli to stvoření bylo zvláštní a děsivé, bylo také lidské.

Od události uběhlo několik let a z Cat se stala silná a sebevědomá žena. S řešením případů jí pomáhá věrná a stejně talentovaná parťačka Tess (Nina Lisandrello). Když Cat odhalí pravdu o vlastní minulosti, s jejím světem to otřese do základů. Zjištění, že všechno, co dosud věděla o vlastním životě, byla lež, u ní vyvolá pevné rozhodnutí získat odpovědi na otázky o své rodině...

Cat vyvolává u Vincenta těžké stavy

Cat se jen těžko smiřuje s tím, že právě ona vyvolává Vincentovy monstrózní stavy. Vincent před ní skrývá hrozivé tajemství.

Forbes (Austin Basis) naordinuje Vincentovi tlumící léky, po jejichž požití ožívají Vincentovi v hlavě vzpomínky z Afghánistánu, vybavuje si, že experimentální látku mu naočkovala Catina matka. Vincent chce Cat chránit, chce před ní zatajit, že právě její matka stvořila z něj i z dalších mladých vojáků stvůry a odsoudila je k smrti, podle Forbese by však Cate jistě chtěla znát pravdu.

Seriál Krásku a zvíře můžete sledovat každou sobotu na Prima love ve 20:15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.