Myšlenky zločince budou vyšetřovat reálného Dextera

Třináctá epizoda deváté řady populárního seriálu Myšlenky zločince se ponese v oblíbeném tématu všech seriálových milovníků. V Clevelandu totiž řádí někdo jako seriálový Dexter. Zabíjí jen vrahy. Speciální jednotka FBI bude v pondělí ve 20.15 na Prima love zjišťovat proč.

Myšlenky zločince se tentokrát dotknou oblíbeného příběhu televizní pop kultury. Není tomu totiž tak dávno, kdy jsme napjatě sledovali poslední sérii o masovém vrahovi, který zabíjel vrahy. Dexter svůj kodex dodržoval poměrně snadno a za jeho vražděním byl dobrý důvod. V Clevelandu se momentálně odehrává něco podobného. Přijít na důvod, proč ve městě mizí banda kriminálníků jako pára nad hrncem, má za úkol speciální jednotka FBI.

Kdo zabíjí členy gangy a násilníky?

Člen FBI, David Rossi, musí před šetřením clevelandského ostřelovače nejdřív vyřešt osobní záležitosti. Proto jede do Los Angeles, aby našel svého přítele z války Harrisona Scotta, který opustil dům pro veterány. Rossi se obává, že Harrison začne znovu pít a skončí opět na ulici. Když ho konečně najde, zjistí, že Harrison by chtěl vidět svého vnuka, ale jeho syn se k otci chová nevlídně.

Zatímco Rossi řeší svůj soukromý případ v Kalifornii, zbytek týmu odlétá do Clevelandu. Zde začal řádit střelec, který zabíjí jen členy gangu, drogové dealery a násilníky. Agenti mají nelehký úkol, neboť posledním zastřelením muže pomohl střelec týrané ženě, které trestní a soudní systém vůbec nepomohl. Žena navíc odmítne sdělit agentům mužovu podobu a doufá, že ho agenti nedopadnou... Penelope Garciaová zjistí ze záznamů městských kamer značku pachatelova auta. To patří Cliffordovi Walshovi, který před deseti lety přišel o manželku a syna. Vrah jeho rodiny měl být za tři měsíce propuštěn z vězení, ale byl zabit při rvačce...

Podívejte se v pondělí na Prima love ve 20.15! Nahlédněte s námi do Myšlenek zločince

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.