Myšlenky zločince budou vyšetřovat vraždy v Las Vegas

Las Vegas, město, které také nikdy nespí a jeho světla jsou vidět až z vesmíru. A jak se tak říká, pod lampou je největší tma. O tom vám budou vyprávět speciální agenti FBI v seriálu Myšlenky zločince v pondělí ve 20.15 na Prima love.

Každé pondělí můžete vídat na Prima love americký úspěšný seriál, který tento rok bude natáčet rovnou jedenáctou řadu! Agenti z Myšlenek zločince jsou výjimeční několika způsoby. Kromě toho, že se snaží myslet jako pachatel, mají za sebou ve svém osobním životě zkušenost, kdy se sami stali obětí vážného kriminálního činu (týrání, únos, ale i sexuální zneužití). Včetně případu tak odkrýváte v každém díle kousek tajemství jejich postav.

A co se bude dít v pondělí ve 20.15? V Las Vegas byla nalezena těla dvou žen a speciální tým FBI je k případu zavolán, aby pomohl s profilováním. Během vyšetřování dojde k další vraždě, tentokrát jde ale o muže.

Speciální tým FBI odlétá do Las Vegas, kde byla v poušti nalezena těla dvou žen zabitých s odstupem několika týdnů. Poslední zavražděná žena se jmenovala Frieda a pracovala jako servírka. Kdysi byla závislá na drogách, ale nyní chtěla začít nový život. Žena, zabitá před několika týdny, se jmenovala René a najdou ji na záznamech z kasina, jak kradla drobné. Místní policie říká těmto zlodějíčkům vyzobávači.

U nalezených těl byla značka 2/10, kterou si agenti vyloží tak, že se jedná o dvě oběti z deseti. Když ale najdou další tělo, tentokrát muže, a najdou u něj stejnou značku, dojde jim, že se jedná o nějaký vzkaz. Spencer Reid oznámí kolegům, že jde o značku tuláků, která je varováním před okrádáním neznámým pachatelem. Agenti už mají hotový profil, který předají místním policistům s tím, že se jedná o sociopata, který zabíjí ty, o nichž se domnívá, že jej okrádají. Pachatel trpí sebeklamem, považuje se za výjimečného a je šéfem skupinky zlodějů-bezdomovců.

Sledujte v pondělí ve 20.15 Myšlenky zločince na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.