Myšlenky zločince se zaměří na nebezpečnou sektu

Co uvidíte v pondělních Myšlenkách zločince? Speciální tým FBI odletěl do města Provo v Utahu. Pod kamením zde byla nalezena zavražděná mladá učitelka. Agenti tuší, že nezůstane jen u jedné vraždy…

Sekta, která nenechá spát člověka, jenž se rozhodl odejít a žít vlastní život bez jejího vlivu. Zavražděná Gloria Carlyleová byla učitelkou na základní škole a před třemi měsíci opustila sektu utopistického stylu, jelikož chtěla žít s přítelem. Její tělo bylo nalezeno v hrobě vytvořeném z kamení. Z fotografií mrtvé je evidentní, že byla mučená. Měla na sobě i popáleninu vypadající jako značka.

Agenti se zaměří na sektu

Aaron Hotchner se uzdravil a jeho tým je požádán o pomoc s vyšetřováním vraždy ve městě Provo v Utahu. Spencer Reid si vzpomene, že sektu utopického stylu vede Herbert Sykes a že před pěti lety v ní došlo k ukamenování ženy, a agenti se na sektu zaměří. Spojení se sektou se však ukáže jako špatný směr vyšetřování a navíc je nalezena další mrtvá dívka se stejnými ranami i s popáleninou. Agentům se nedaří najít spojitost mezi zavražděnými, ale když je zabitý i muž, kterého najdou viset v parku a má na sobě stejné znaky mučení, dojde jim souvislost. Pachatel převzal roli soudce a trestá ty, kteří v jeho očích zhřešili.

Gloria chtěla žít s přítelem bez řádné svatby, druhá oběť, studentka, užívala drogy a Parker Mills byl sexuální deviant. U Millse nebyla popálenina hluboká a znak, který je dobře vidět, spojí Spencer Reid s přísným středověkým soudcem Williamem Stoughtonem, jenž byl hlavním žalobcem v procesu s čarodějnicemi ze Salemu. Agenti se shodnou, že pachatel je možná potomkem tohoto soudce… Criminal Minds IX, In the Blood, USA 2013. Režie: Michael Lange. Hrají: Joe Mantegna, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, A. J. Cooková, Kirsten Vangsnessová, Jeanne Tripplehornová, Thomas Gibson, James Immekus, Tom Irwin, Sarah Jane Morrisová, Jeff Griggs a další.

Myšlenky zločince uvidíte na Prima love toto pondělí ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.