Nejbrutálnější vrahové ze Sběratelů kostí. Hrobařka i nepřítel žen

Kůstka a Booth mají na kontě dopadení řady zločinců a vrahů. Připomeňte si některé z těch nejbrutálnějších zabijáků, kteří se v seriálu objevili. Další díl premiérové řady Sběratelů kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Howard Epps vraždil blond teenagerky

První ze sériových vrahů v seriálu. Měl děsivé dětství. Jeho matka fanatička se ho snažila udržet „čistého“, zneužívala ho a také „koupala“ v amoniaku pokaždé, když si vyšel ven se ženami, aby z něj „smyla jejich pach.“ Epps, který měl IQ přes 180, později začal vraždit ženy, často blond teenagerky. Ve vězení skončil za vraždu April Wreight, později však utekl. Poprvé se objevil v sedmém díle první série.

Gormogon s přilbou

Vrah a ještě kanibal. A hned v několika verzích. Gormogonů je totiž víc. Jedním z nich je například „stařík“ Arthur Graves, který „zaučil“ svého následníka. Dalším Gorgomonem byl Master, jehož tvář nikdo dlouho nespatřil, neboť měl na hlavě motocyklovou přilbu. Obličej odkryl až v poslední epizodě 3. série, nakonec ho zabil Seeley Booth.

Sběratelé kostí: Gormogon

Právě Master zavraždil i dalšího „bezejmenného“ učně, byl tu však i jistý Jason Harkness, kterého Kůstka a Booth dostali před soud.

Hrobařka

The Grave Digger je Heather Taffet, která unáší a zabíjí lidi zvlášť trýznivým způsobem – pohřbívá je zaživa. Když příbuzní unesených zaplatí včas, řekne jim, kde tělo leží dost rychle na to, aby stačili oběť vykopat živou, v opačném případě jsou nalezena jen mrtvá těla.

V epizodě Aliens in the Spaceship dokonce unese Kůstku. Taffet nakonec skončí s kulkou v hlavě – v příhodně nazvaném díle 6. série Bullet in the Brain.

Další díl premiérové řady Sběratelů kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.