Nová Prima love: Na webu i v TV

Už dnes se Prima love promění. Růžové logo nahradí nové fialové a celkové směřování Primy love ubere „růžovosti“ a otevře se nejen ženám. Nový kabát dostal i web Primy love.

Prima love má i nový slogan „Prima love, spojuje nás…“ Televizní podoba Primy love bude pracovat se slovy, která nejvíce vystihují charakter právě propagovaného pořadu. V každé upoutávce tak bude dominantní jeden velký titulek vyjadřující emoci, kterou chceme v divácích vyvolat. Pokaždé bude mít jinou barvu. „Prima love je pestrá a barevná, protože je pro každého. I proto jsme začali více pracovat s barevností grafiky a se slovy,“ dodala vedoucí on-air komunikace Linda Šandová.

Stále platí, že Prima love je prioritně ženský kanál, rozhodně to ale neznamená, že je výhradně určený ženám, naopak. „Prima love je nyní kanálem, který divákům nabízí v hlavním vysílacím čase kvalitní premiérové detektivky, jako jsou například Sherlock Holmes: Jak prosté nebo Sběratelé kostí, seriály plné napětí a zajímavé filmy. Samozřejmě i nadále nebude zapomínat na ženy, které si nabídku Prima love již oblíbily,“ dodal programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek.

Mění se i web Prima love

Změna televizního kanálu se odrazí i na nové vizuální podobě webu love.iprima.cz. Na novém webu love najdete mnoho zajímavých informací o vašich oblíbených seriálech, o televizních novinkách, ale i o slavných osobnostech, stejně jako o životě ve Vile VyVolených. Čekejte dávky inspirace (nejen) pro ženy, ale i plno zábavných faktů z filmového průmyslu!

Nový web Primy love najdete tady: love.iprima.cz

Staňte se fanoušky Primy love na našem Facebooku!

Prima love se spojuje s diváky!

Další výraznou novinkou bude interaktivní propojení Prima love s diváky. Od pondělních 14 hodin se na love.iprima.cz objeví formulář, jehož prostřednictvím mohou diváci nahrávat vlastní fotky. My z nich pak jednou měsíčně sestřiháme tematické předěly. Začínáme s následujícími tématy: Rodina, vaření, móda, dovolená, zábava, volný čas, sport, rybáři, zahrada a bydlení, párty, mazlíčci.

Milí diváci, užijte si novou podobu televize a webu Primy love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.