Nové zprávy ze světa Sexu ve městě! Možná bude třetí díl!

Hlavní představitelka Sexu ve městě, Carrie Bradshaw, se v prosinci nechala slyšet, že (tentokrát!) vážně uvažuje o natáčení třetího filmu o příbězích čtveřice žen z Manhattanu.

Sarah Jessica Parker, jež je zároveň producentka filmových verzí Sexu ve městě, se o třetím pokračování vždycky vyjadřovala pozitivně. A v prosincovém čísle módního magazínu během rozhovoru přiznala, že o natáčení třětího pokačování Sexu ve městě opravdu vážně uvažuje. Podle jejích slov ji tlačí hlavně neúprosný čas.

Není se čemu divit, protože samotné herečce je už čtyřicet osm let a její ostatní kolegyně jsou o pár let starší, což reflektuje i samotná představitelka novinářky Carrie Bradshaw: "Jedna část mne si myslí, že je tu ještě jedna kapitola, kterou bychom měly vyprávět. Ale čas je podivná věc a rozhodně to není záležitost, na kterou by se ještě mohlo čekat."

Film Sex ve městě vznikl po čtyřech letech od poslední epizody seriálového fenoménu 90. let, který ženám ukázal, že se nemusí bát mluvit o všech aspektech jejich života. V roce 2010 Carrie Bradshaw řešila svatbu s panem Božským, o dva roky později se se svými přítelkyněmi vypravila do Abu Zábí, kde potkala svého bývalého partnera Aidena.

Nadšení z toho, že uvidíme další pokračování příběhů Carrie Bradshaw, podpořila nedávno i Kristin Davis, představitelka Charlotte, která se nechala slyšet, že by milovala další šanci zase spolupracovat s ostatními protagonistkami. Ale nejrealističtější Miranda, Cynthia Nixon, tuto myšlenku dementovala.

Tak a teď kde je pravda? Ale jedno je jisté, město bez sexu, Cosmopolitanu a červených podrážek by nemělo šmrnc!

Sex ve městě můžete sledovat každý všední den ve 22.15 na Prima love.

Zavzpomínejte si na dva poslední díly Sex ve městě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.