Oslavte Velikonoce s Primou love!

Letos máme možnost zažít Velikonoce v minus deseti. Proto se mezi barvením vajíček a pondělním pomlázkovým masakrem zabalte do peřiny a užijte si klidný prodloužený víkend s Primou love. My jsme vám to ulehčili a vybrali to nejlepší, na co se můžete těšit!

Přestože všechny ještě budeme na Velký pátek shánět barvy na vajíčka, naše ratolesti už nedočkavě čekají na zajíčka, který schovává sladkosti. Možná si to ani neuvědomujete, ale toto počasí je dokonalá výmluva. Nebudeme se totiž cítit provinile, když nám mráz zabrání aktivně trávit modré pondělí schováváním sladkostí ve zmrzlé trávě. Pořád se ještě můžeme zachumlat do deky a užít si pár parádních filmů...

Velký pátek

V pátek začneme klasikou. Amerika má talent začíná ve 20.15. Tento pořad má několik výhod. Amerika je tak velká, že má talentů spousty (což dokazuje i historie).

Dále má jedny z těch nejsarkastičtějších porotců všech dob, kteří vám nic nedarují. A jejich peprné hlášky se vám zadřou pod kůži.

Bílá sobota

V 15.10 si nenechte ujít Nepolíbenou! Milý film o tom, jak si nepolíbená novinářka Drew Barrymore hodlá udělat utajenou reportáž ze studentského života na střední škole. A to ji přivede opravdu do zoufalých situací, z kterých vás nezachrání ani opravdu pěkný učitel anglické literatury, kterého pan režisér vybral velice dobře.

Julia Roberts s tím nejkrásnějším úsměvem na světě se ukáže jako týraná žena, která ze sebe udělá raději nezvěstnou, než aby byla se svým tyranským manželem, který je mimochodem opravdu otřesně agresivní. Ve 20.15 poznáte Noci s nepřítelem.

Modré pondělí

Po vajíčkové a pomlázkové smršti začněte s Božskými dorty od Markéty.

Jídla není nikdy dost, sladkého už vůbec ne, proto Markéta vytvoří umělecký dort přímo pro divadelní soubor! A jestli to bude přímo dramatický dort? Odpověď naleznete zde.

Prima love vám dokáže osladit Velikonoce!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.