Podívejte se na Baby z Hříšného tance v novodobé Popelce!

Viděli jste herečku Jennifer Grey v jiném filmu než ve Hříšném tanci? Pravděpodobně ne. V pátek máte možnost ji vidět v další hlavní roli ve filmu Střevíčky na míru. Tentokát nebude tančit, ale navrhovat střevíčky...

Jennifer Grey můžeme všichni znát jako naivní Baby, která chce jedno léto změnit celý svět, zatímco ono změní ji. Jenifer má tanec v krvi už od svých rodičů, matka byla tanečnice a herečka a otec se zajímal o tanec, zpěv a herectví. Dokonce dostal v roce 1972 Oscara za filmk Kabaret.

Mladá Jennifer vystudovala baletní školu, nastoupila do divadla a v nesmrtelném Hříšném tanci ukázala svoje taneční umění. Hříšný tanec ji na oplátku ukázal, co to znamená celosvětová sláva, kterou ale následně nedovedla využít. Podstoupila plastickou operaci nosu a v devadesátých letech už se začala objevovat jen v malých rolích v kriminálních filmech.

Ve filmu se objeví i Rob Lowe

Moderní popelka střevíčky šije, nenosí

Střevíčky na míru jsou film, který tak trochu ukazuje krutý módní svět v praxi. V šatně mezi modelkami se proplétá nenápadná, nijak zvlášť hezká garderobiérka Kelly Carterová, kterou hraje Jenifer Grey. Ačkoliv pracuje od rána do večera, od nikoho se nedočká slůvka poděkování.

Jediným jejím koníčkem je navrhování krásných bot po večerech.Jenifer je ale tak nesebevědomá, že své kresby nikomu neukazuje.

Jednoho dne potkává na ulici starší dámu, cizinku, jež zabloudila, a ochotně jí pomůže. Téhož dne se potkají ještě několikrát a postupně se spřátelí. Dívka netuší, že její nová známá je ve skutečnosti čarodějka a že se rozhodla ji odměnit a od základu změnit její život...

Co myslíte, že se stane? Bude v tom hrát roli nějaký muž?

To uvidíte v pátek na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.