Podívejte se na Ságu Twilight: Nový měsíc na Prima Play

V neděli večer jste mohli vidět na Prima love ve 20.05 pokračování úspěšného příběhu Stmívání, Twilight sága: Nový měsíc. Pokud jste film nestihli, můžete se podívat na pokračování příběhu Edwarda a Belly zdarma v našem archivu Prima Play.

Edward se rozhodne opustit svoji Bellu navzdory tomu, že ji miluje. Po nešťastném incidentu během jejích narozenin mu totiž došlo, že milovaná Bella bude v jeho přítomnosti coby upíra vždy v ohrožení života. Rozhodne se ji opustit a v Belle v ten moment něco umře. Z odchodu Edwarda se nemůže dostat, překlenout tyto bolestivé dny jí pomáhá kamarád Jacob. Jacoba ovšem čeká také jedna důležitá transformace, o které zatím netuší.

Takže pokud jste film v neděli na Prima love nestihli nebo ho milujete tak, že ho nikdy nemáte dost, můžete se na něj podívat v našem archivu Prima Play kdykoliv (po dobu jednoho týdne) budete chtít.

KLIKNĚTE NA FOTOGRAFII A PUSŤTE SI FILM Sága stmívání: Nový měsíc

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.